PC Hocası-Gg12 Alınır mı?

senin hazır sistem olarak bir önerin varmı kral
şu anda piyasada yok
düzenli olarak gaming gecesinde çıkıyor ama her cuma akşam 10da incehesapta ben de oradan almıştım geçen temmuzda. Aldığımda sürekli çıkan sistemlerden bile 10k ucuza gelmişti. 5070 zorunlu değilse 9070xt al

Portekiz maçından sonra sistem bakmak cok keyifli geldi . alinmaz pahalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu anda piyasada yok
düzenli olarak gaming gecesinde çıkıyor ama her cuma akşam 10da incehesapta ben de oradan almıştım geçen temmuzda. Aldığımda sürekli çıkan sistemlerden bile 10k ucuza gelmişti. 5070 zorunlu değilse 9070xt al
gaming gecesindekiler fp liğini kaybetti biraz
. 3 hafta önce falan zam geldi gaming gecesindeki pc lere ama tek tek toplama fiyatindan 3 5 bin tl ucuz oluyor yine

Portekiz maçından sonra sistem bakmak cok keyifli geldi . alinmaz pahalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gaming gecesindekiler fp liğini kaybetti biraz
. 3 hafta önce falan zam geldi gaming gecesindeki pc lere ama tek tek toplama fiyatindan 3 5 bin tl ucuz oluyor yine
evet maalesef öyle ama kısa zaman içerisinde acil pc ihtiyacı olanlar için iyi oluyor ve kesin konuları açılıyor

şu anda piyasada yok
genelde rtx serilerine bakıyorum bir kaç yıl amd kulandım bir yerden sonra bazı sorunlar çıkmaya başladı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben olsam 32 rami zorunlu tutmazdım 16gblı 9070xt am5 sistem kovalardım. Ram illaki indirimle sonradan eklenir

evet maalesef öyle ama kısa zaman içerisinde acil pc ihtiyacı olanlar için iyi oluyor ve kesin konuları açılıyor
nedense hep bütçe sıkıntısı olduğunda karşıma güzel sistemler çıkıyor bu sefer bütçe az çok var sistemler aşırı pahalı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
genelde rtx serilerine bakıyorum bir kaç yıl amd kulandım bir yerden sonra bazı sorunlar çıkmaya başladı
rx 6000 serisinden önceki amd kartları kullandiysan sorun yasaman normal artık sorun yok öyle ben rx6600 kullanıyorum sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,992
Üyeler
199,259
Son üye
Ahmet Cerrahoğlu

Geri