Yardım Bu Ram Sizce Alınır mı?

EdArda

80+
Reaksiyon skoru
2
https://www.n11.com/urun/-P677276671?magaza=ccyteknoloji linkinden Patriot Viper Venom (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 RAM’den 2 adet almayı düşünüyorum satıcıya sorduğumda aynı seri numaralı üründen ,ve aynı zamanda üretilen üründen gönderileceğini söyledi. (Dual takacağım)
Satıcıya güvenebilir miyim,orijinal ürün müdür?Satıcı güvenilir mi?

https://www.n11.com/urun/-P677276671?magaza=ccyteknoloji linkinden Patriot Viper Venom (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 RAM’den 2 adet almayı düşünüyorum satıcıya sorduğumda aynı seri numaralı üründen ,ve aynı zamanda üretilen üründen gönderileceğini söyledi. (Dual takacağım)
Satıcıya güvenebilir miyim,orijinal ürün müdür?Satıcı güvenilir mi?
Mağaza yorumları gayet iyi duruyor Ram zaten iyi satıcıda güvenli duruyo

2 tane alacaksan Vatan'dan 2x16 şeklinde alıp kapalı kutu satanlar vardı onlara da bakabilirsin 15K civarına satıyolar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hala kaldıysa tabii.

2 tane alacaksan Vatan'dan 2x16 şeklinde alıp kapalı kutu satanlar vardı onlara da bakabilirsin 15K civarına satıyolar.

Hala kaldıysa tabii.
Kanka Bizim küçük kuzene idarelik 2 nci el sistem topluyorum yaşı 12 Hani alalım sussun diye
6700 xt ye ne diyosun Problemler oluyordu ya 6000 serilerinde bazılarında Oyun Driver çökmeleri çok oluyormu Dx11 performasnı falan

Çocuk küçük yaşı problem yaşamasın istiyorum Annesi rica etti yardım et diye

Belki güncel Driverlarla stabildir ama yine Araştırmak gerek

Kanka Bizim küçük kuzene idarelik 2 nci el sistem topluyorum yaşı 12 Hani alalım sussun diye
6700 xt ye ne diyosun Problemler oluyordu ya 6000 serilerinde bazılarında Oyun Driver çökmeleri çok oluyormu Dx11 performasnı falan

Çocuk küçük yaşı problem yaşamasın istiyorum Annesi rica etti yardım et diye

Belki güncel Driverlarla stabildir ama yine Araştırmak gerek
5600XT kullanırken DX11 DX12 muhabettinden dolayı Bannerlord'da sıkıntı yaşıyordum, ama 6700XT ile denemedim. Onun dışında oynadığım oyunlarda sorun yaşamadım hiç, fiyatına göre performansı güzel kartın. Asus Dual modelini önermiyolar ama.

5600XT kullanırken DX11 DX12 muhabettinden dolayı Bannerlord'da sıkıntı yaşıyordum, ama 6700XT ile denemedim. Onun dışında oynadığım oyunlarda sorun yaşamadım hiç, fiyatına göre performansı güzel kartın. Asus Dual modelini önermiyolar ama.

Eyvallah dostum yorumun için

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Bende asus dual rx 6700xt kullanıyorum hatta 2022 de %50 indi3imli kampanya vardı, o zaman aldım, bu zamana kadar oyunlarda çökme gibi sorunla karşılaşmadım sadece yeni çıkan oyunlarda biraz kasma oluyordu ona rağmen sıkıntı görmedim, şuanda bile kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,213
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit

Geri