Yardım Amazon ile Yaşadığım Saçmalık

Emre mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
453
Yıllar önce yine buna benzer saçma sapan olaylar yaşadım amazon ile geçenlerde SteelSeries Arctis Nova 7P kulaklığımı garantiye göndermek istedim verdikleri numaralar steelseries e bakmadıklarını Söylediler bunun üstüne müşteri hizmetleri amazon depoya gönderin oradaki arkadaşlar kontrol edip karar versinler dediler gönderdim ürün red yemiş sözde kullanıcı hatası ile.neyi kontrol ettiler de bu kanıya vardılar diyorum bilmiyoruz diyorlar ürünü neden göndermediniz diyorum siz istemez iseniz biz göndermiyoruz imha ediyoruz dediler😂 kayıt açtım 72 saat içinde dönüş yapılacak dediler yapmadılar yine aradım ücret iadesi tek seçenek kulaklığı da göndermezler diye açıkça belirtiyorlar aldığım fiyat 6k güncel 12k fiyatı var ürünün gen2 si çıkmış tüketici hakem heyetine başvuracağım yine fakat uzun sürdüğü için başka yolu var mı size de danışmak istedim.Son olarak üst merci kim ona ilet diyorum iletemem diyor biz nasıl uluşırız diyorum ulaşamazsın diyor ulaşsanda yardımcı olmazlar diye açık açık belirtiyorlar 😂

Hocam bir kaç mh ile daha konuş bazen çok gıcık denk geliyor bazende çok iyi mh denk geliyor

Öyledi zaten dediğin gibi ama önceki de para iadesi yapalım diyip durdu ben 2 katı ücret niye ödeyeceğim durduk yere onu anlamak istemiyorlar

amazon kimin numarasını verdi, steelserieslerde garanti despecdeydi, verdikleri numara despecin miydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,721
Üyeler
199,211
Son üye
huseyin1358

Geri