Uncharted Serisi Nereden Oynanır?

İlk 3 oyun günümüzde oynanmayacak kadar eski ama merak ediyorsanız ps3 emülatörleriyle oynayabilirsiniz.

Kardeşim o oyunu PS4'e uyarladılar. PS4'te oynanan tüm oyunları PS5'te de oynayabildiğin için nerdeyse tüm PS serileride oynayabiliyorsun. CD'li yada dijital sürüm olarak hepsi mevcut. Hemde tüm seriler baştan sona Türkçe dublajlı. Şimdiden iyi oyunlar kardeşim.

İlk 3 oyun günümüzde oynanmayacak kadar eski ama merak ediyorsanız ps3 emülatörleriyle oynayabilirsiniz.
Hocam benim elimdeki bundle setde sadece günümüz grafiklerine yaklaşabilen uncharted 3 vardı

Hocam şu emulatörlerden bir daha bahsetmeyin lütfen kullanması resmen işgence yaparsan bile uğraştığına deymiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama uncharted 4 nasıl oyunde be oynadığım en iyi oyundu
Babalar bilir

Hocam birde Allah aşkına PS5 te kaç tane oyun 1080p de 120 FPS alıyor benim gördüğüm tek oyun buydu

Hocam benim bir de her şeyi en zor modda oynama takıntım var öyle olunca oyun çok güzel oluyor be

Son düzenleme:
Hocam benim elimdeki bundle setde sadece günümüz grafiklerine yaklaşabilen uncharted 3 vardı

Hocam şu emulatörlerden bir daha bahsetmeyin lütfen kullanması resmen işgence yaparsan bile uğraştığına deymiyor

Ama uncharted 4 nasıl oyunde be oynadığım en iyi oyundu
Babalar bilir

Hocam birde Allah aşkına PS5 te kaç tane oyun 1080p de 120 FPS alıyor benim gördüğüm tek oyun buydu

Hocam benim bir de her şeyi en zor modda oynama takıntım var öyle olunca oyun çok güzel oluyor be
PS5 için aldım da oynayamadım oyun çok demode hissettirdi. Umarım remake falan yaparlar ilk 3 oyunu keyifle oynarız.

Sadece pc olduğu icin 4ü oynayabildim sadece ama ilk 3 oyunuda oynamak istiyorum mümkünse Türkçe (hangilerinde Türkçe var yok onuda bilmiyorum) bu oyunları nereden alabilirim hangi PlayStation ile uyumlu şimdiden tesekkurler
Bu oyunların orijinali PS3 de var ve PS4 için Remastered versiyonları da var o yüzden PS4 ve geriye dönük uyumlulukla PS5 ile oynanabiliyor.

Oyunun Remaster sürümlerinde 3 oyun da Türkçe dublajlı ama PS3 orijinal sürümünde sadece 3. oyun Türkçe dublajlı. PS3 de oyunlar 720P 30FPS çalışıyor PS4 de 1080P 60FPS çalışıyor.

Sadece pc olduğu icin 4ü oynayabildim sadece ama ilk 3 oyunuda oynamak istiyorum mümkünse Türkçe (hangilerinde Türkçe var yok onuda bilmiyorum) bu oyunları nereden alabilirim hangi PlayStation ile uyumlu şimdiden tesekkurler
Hocam uncharted:kayıp miras'ı oynamadınız mı

1000016160.webp

Soldan ikinci türkçe altyazılı geliyormuş

Hocam bunun türkçe dublajlı bundle seti da varmış

Hocam sizinki normal üçlü set sonra sony uncahted nathen drake koleksiyon diye oyun çıkardı ya o 3 oyun tukçe dublajlı + grafiler cilalanmış hali var
Nathan drake koleksiyonu PlayStation plustamı var

Gariptir ki, ben uncharted serisini görselini attığım bundle setten oynuyordum ilk 3 oyunun seslendirmesi ingilizceydi

Evet PS4, şuanda ps5'e göre baya ucuz uncharted:kayıp miras harici uncharted serisi ps4'ten oynanabilir

Not: uncharted:hırsızlar mirası koleksiyonu'nu PS5 ye oynarsanız 1080p'de 120 FPS veriyor
Kutulu oynuyorsan ve farklı bölgenin CD si ise dublajlar eksik olabiliyor ben PS Storeden aldım hepsi dublajlı bu serinin, PS3 de sadece 3. oyun dublajlı ilk ikisi zamanında dublajsız çıkmıştı sonradan da getirmediler nedense, PS4 versiyonuna özel kaldı onların dublajı.

Ps4 + abonelik aldığımda ilk 3 oyunuda Türkçe dublaj oynayabiliyorum yani doğrumudur hocam
Aboneliğin en üst deluxe paketinde vardı sanırım bu oyun, indirim dönemlerinde direkt oyunu alsan daha mantıklı bence. İndirimsiz 700TL miş zaten indirim gelse %70 falan alınır. Ben yıllar önce 40TL ye almıştım 150TL falandı indirimsizi de.

Zaten başka oyunlar için yıllık abonelik yapacağım diyorsan yanında oynanır ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,608
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri