evet iyiRenk gösterimi iyi mi?
İleriye yatırım yapmış olursun almışken 2k olanı alSistemim 2K değil maalesef.
AOC nasıl peki?
Bir çok öneri geldi bı Samsung ve AOC senin önerdiğin hoşuma gitti.AOC modelini zaten ben önerdim bu bütçede o monitörden daha iyi görüntüye sahip bir monitör yok.
Senden bir kaç mesaj önce bir arkadaş daha önerdi bu monitörü. Eğer fhd kaldiriyorsa dediğin gibi listeme ekleyecegim zaten 2 tane düşündüğüm ürün var teşekkürlerhttps://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-320-hz-oyuncu-u-fiyati,1248163669.html dusunmeden al derim bende aldım cok memnunum fhd 320 hz desteklıyor artı olarak 4k 60 hz sı var hıkayelı oyunlar ıcın monıtor sola saga yukarı asagı yatay dıkey hareket edebılıyor dısplayport ıle de yuvada bolluk sorunu yasamazsın sureklı ındıırme gırıyor bırkacgun once 5700 e dustu ben 6k ya almıstım
Bir çok öneri geldi bı Samsung ve AOC senin önerdiğin hoşuma gitti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Senden bir kaç mesaj önce bir arkadaş daha önerdi bu monitörü. Eğer fhd kaldiriyorsa dediğin gibi listeme ekleyecegim zaten 2 tane düşündüğüm ürün var teşekkürler
Hala bakma şansım olmadı ama iki ürüne de swot yaparım. Hangisi ihtiyacımı çok daha iyi karşılıyor alırım buraya da edit geçerim. Çooook teşekkürlerSamsung G4 iyi güzel ama kontrastı berbat. Sırf FPS oyunu oynayanlar için uygun aksi takdirde ben almazdım.