Dershane/Etüt Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Ethn0siDe

80+
Reaksiyon skoru
18
12'ye geçeceğim ama hedefim gastronomi hatta imkanlar el verirse başarabilirsem yurtdışında okumak ama sözelden gireceğim için dershaneye o kadar para vermek istemiyorum. Ayrıca ailemin durumu sıkıntı biraz ve istediğim şey gayet masraflı ona masraf etmek yerine yararlı olacak yabancı dil veya başka işlere harcamak mı daha mantıklı olur siz ne düşünüyorsunuz?

artık dershaneler çöp zaten iyi olanlar varsa da fiyatları uçuktur artık en iyisi tabletini alıp ytden video izlemek bence
ama toplu denemelere gir deneme külüpleri oluyor ona kayıt olabilirsin

artık dershaneler çöp zaten iyi olanlar varsa da fiyatları uçuktur artık en iyisi tabletini alıp ytden video izlemek bence
ama toplu denemelere gir deneme külüpleri oluyor ona kayıt olabilirsin
Boş işler tamamen çöp harbi adamın dediği gibi alacaksın tabletini açacaksın tonguçunu demliyceksin çayını

youtube ve yapay zeka varken artık bir gereği kalmadı

12'ye geçeceğim ama hedefim gastronomi hatta imkanlar el verirse başarabilirsem yurtdışında okumak ama sözelden gireceğim için dershaneye o kadar para vermek istemiyorum. Ayrıca ailemin durumu sıkıntı biraz ve istediğim şey gayet masraflı ona masraf etmek yerine yararlı olacak yabancı dil veya başka işlere harcamak mı daha mantıklı olur siz ne düşünüyorsunuz?
Adana'nın en iyi dershanelerinden ilk 3 teki bir dershaneye gitmis birisi olarak söylüyorum asla yazılma. zaten sözelsin zorlandığında özel ders alır geçersin

Derece yapmak için dershaneye kaydolmanı istemem. Gemini, ChatGPT gibi aboneliklerinden birisini alıp oradan ders çalışman gerekiyor. ÖSYM tespiti veya tahmin mentorluğu almak için dershaneye boşuna para harcamana gerek yok.

youtube ve yapay zeka varken artık bir gereği kalmadı
YouTube'a bile gerek yok. 😉

Derece yapmak için dershaneye kaydolmanı istemem. Gemini, ChatGPT gibi aboneliklerinden birisini alıp oradan ders çalışman gerekiyor. ÖSYM tespiti veya tahmin mentorluğu almak için dershaneye boşuna para harcamana gerek yok.

YouTube'a bile gerek yok. 😉
Chat , gemini gibi yapay zekalara para verilmesine karşıyım ki ucuzda değil . Deepseek bu konuda çok iyi . Yapay zekayı anlaşılmayan yerler için kullanmak en doğrusu bence .
Yt'nin şart olduğunu düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,031
Üyeler
199,270
Son üye
MuratCvk

Geri