Yardım Assassin's Creed Shadows Alınır mı

kaan0513

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
577
Bütçe
700
Assassin's Creed Shadows 630 tl ye alınır mı? Ragnorok, odyses, origns bunlaf var henüz oynamadım grafik açısından oyun hoşuma gitti. Ubisoft kupon indirdimiyle alınır mı?
Muhtemelen 2-3 ay sonra oynarım yoksa beklenmeli mi?

Assassin's Creed Shadows 630 tl ye alınır mı? Ragnorok, odyses, origns bunlaf var henüz oynamadım grafik açısından oyun hoşuma gitti. Ubisoft kupon indirdimiyle alınır mı?
Muhtemelen 2-3 ay sonra oynarım yoksa beklenmeli mi?
hocam oyunlar zaman geçtikçe daha da uyguna gelmeye başlıyor ekstrem durum olmadıkça

Berbat oyun almana gerek yok. Ghost of Tsushima'nın olmamış versiyonu gibi. Tsushima varken alıp da oynanması çok gereksiz olur.

Tsushimayı oynadım hikayesi biraz basit gelsede mekanikler, sevmiştim, japon serisidir diye alayım diyordum.
Hocam Tsushima'nın hikayesi basit geldiyse AC'nin yeni serilerini sevme imkanın yok çünkü tsushima açık dünya ile hikaye anlatımını aynı anda başarılı yapabilen nadir açık dünya oyunlarından birisi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Tsushima'nın hikayesi basit geldiyse AC'nin yeni serilerini sevme imkanın yok çünkü tsushima açık dünya ile hikaye anlatımını aynı anda başarılı yapabilen nadir açık dünya oyunlarından birisi.
+ buna ek olarak Tsushima yaşayan dünya hissiyatını çok daha iyi veriyor ve kombot sistemi müthiş. Yeni AC oyunlarının sorunlarından biri de kötü kombat sistemi. Bunlara ek olarak bitmeyen yan görevlerine katlanmak çok zor. Origins o konu bakımından iyi biraz da olsa. İlk açık dünya denemeleri olduğu için 60 küsür saatte bitiyor. Oynanabilir tek oyunları benim açımdan.

Son düzenleme:
Geri