🔥İndirim Ktc H27t22c 27" 1 Ms 2k Ips 180 Hz Oyuncu Monitörü 6.399 TL

Gigabyte gs27qa almıştım ekranda hareket halinda izgaramsi cizgiler ciktigi icin iade etmistim bundada boyle sorun yaşar mıyım.
Aldım bile

Bu satıcıdan 3 kere bu monitörden aldım 1 tanesinde ekran çizik ölü pikselli çıktı diğer ikisinde sadece ölü piksel çıktı ama iade konusunda hiç sorun yaşamadım biraz şans işi sanirim
Gördüğüm kadarıyla da sadece bu satıcı satıyor. Bir tane sipariş verdim, inşallah iadelerden biri denk gelmez :)

@Tayfunns hocam imzamdaki monitör mü iyidir bu mu? 180hz 200hz farkı pek önemli değil rust oynuyorum. panel olarak, renk olarak, ghosting olarak hangisi daha iyidir

srgb %99 yazdığı için acaba alternatif modeller daha mı iyi başka modelleri de mi denesem diyorum, onun dışında memnunum
O coverage değeri ve %100 ü geçemez zaten. Srgb hacmi %140 ve asıl bakman gereken DCI-P3 değeri. Ki o da ktc den yüksek. Basitçe srgb artık eskide kaldı daha dar bir renk uzayı DCI-P3 daha fazla ve daha canlı renkler gösterebiliyor. Ama DCI-P3 renk uzayını kullanmak için HDR kullanman gerekir sdr içerikler srgb ile sınırlıdır. Eğer SDR içeriği yani srgb destekli içeriği DCI-P3 moduna alırsan renkler aşırı doygun olur. Ama çoğu kişi bunu umursamıyor hatta gözüne daha güzel geliyor. Bu yüzden boş ver.
14085.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,403
Üyeler
198,963
Son üye
wifisyzdut

Geri