🔥İndirim Aoc Glossy OLED 17.999 TL

yaşamadım. sorun ne ki
HDR renk hacmi düşük çıkıyor hdr da renkleri panelin desteklediği maksimum alana kadar genişletmek yerine renkleri srgb den hallice bir seviyeye daraltıyor. Firmware ile düzelttiler mi bilmiyorum bayağıdır bu sorun var.

HDR renk hacmi düşük çıkıyor hdr da renkleri panelin desteklediği maksimum alana kadar genişletmek yerine renkleri srgb den hallice bir seviyeye daraltıyor. Firmware ile düzelttiler mi bilmiyorum bayağıdır bu sorun var.
firmware nasıl güncelleyebilirim

firmware nasıl güncelleyebilirim
AOC sitesinden destek kısmına bakman lazım ama firmware güncellemesi destekliyor mu onu bile bilmiyorum. Çoğu aoc oled monitörde bu sorun var. Normalde çözülmesi lazım bu modele özelde değil.

Dakika 2:23 de aoc oled bir monitör için firmware update gösteriyor

Ips monitörlerde sorunlar daha mı az, ne zaman bir oled konusu olsa altında hep sorunlu bu diye mesaj görüyorum 😅

Ips monitörlerde sorunlar daha mı az, ne zaman bir oled konusu olsa altında hep sorunlu bu diye mesaj görüyorum 😅
bu cidden sorunluymus sanırım, Tayfun dediyse vardır bir bildiği. Ben karşılaşmadım ama sevdim valla kullanıyorum

Kötü değil fiyatı iyi. HDR da renkleri olması gerekenden biraz daha soluk fiyatına göre tolere edilebilir. Zaten hdr için parlaklık yetersiz bütçe artırmak gerekir. Bu alınmayacağı anlamına gelmiyor yani. Bilerek alırsanız sorun yok fiyatı rakipsiz. HDR beklentisi olanlar Trueblack400 altına inmemeli kaldı ki o bile biraz yetersiz kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,775
Üyeler
199,025
Son üye
kapalak

Geri