hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 717
ben karar degistirdim . bunu almak istiyorum ama abim ktc ülkeye yeni girdi garantide falan sıkıntı çıkar diyo baktım 2 yıl distribütör garantili yazıyor ne demek bilmiyorum. abim yarın bende monitör bakim biraz yarın alırız dedi , çok umrumda değil ama 27 inch ile valorant oynanır dimi immo3 elomGhosting olmaz IPS glow alacağın her IPS monitörde olur önemli olan az olması bildiğimiz kadarıyla da bu monitörde öyle IPS glow sorunu yok. Yüksek Hz zorunlu değilse AOC 24G4HRE daha iyi olur.
ben dun aldım lenovoyu guzel fena değilfotoğraftaki monitörü almak istiyorum ama lütfen arıza çıkartmasın bana ghosting ışık süzme falan olmasın ve bsuanki monitörüm asusvp249qgr , Asus monitör garantisi bittiği gibi bozuldu ve 6 ay içinde yandı lutfen böyle bir sorun yasatmasın bana
27 inç valo için büyük bence arkadaşım bunun gibi 27' 2k monitör aldı adamların kafası portakal kadar ama kaliteli güzel hisettirmiyorben karar degistirdim . bunu almak istiyorum ama abim ktc ülkeye yeni girdi garantide falan sıkıntı çıkar diyo baktım 2 yıl distribütör garantili yazıyor ne demek bilmiyorum. abim yarın bende monitör bakim biraz yarın alırız dedi , çok umrumda değil ama 27 inch ile valorant oynanır dimi immo3 elom
çoğunlukla pubg lol oynuyorum ama valorant cs de akıyor şimdi arkadaslarimla indie oyunlarda giriyorum AAA oyunlarda o yüzden 2k mantıklı geliyorFull CS Valo takılıyosan KTC'yi almana gerek yok. Lenovo'yu kullandım fena değil gideri var.
yks bitti işe 1 2 gün sonra baslicam monitörüm yandı pc de yok , sadece fitness var elimde adana sıcak olunca zaten Güneş batmadan dışarı çıkılmıyorÇok aktifsin
Tryhard oynamıyosan sorun olmaz KTC al geç.çoğunlukla pubg lol oynuyorum ama valorant cs de akıyor şimdi arkadaslarimla indie oyunlarda giriyorum AAA oyunlarda o yüzden 2k mantıklı geliyor
bende ktc istiyomda abim vatan medimarket teknosa istiyoTryhard oynamıyosan sorun olmaz KTC al geç.
ben karar degistirdim . bunu almak istiyorum ama abim ktc ülkeye yeni girdi garantide falan sıkıntı çıkar diyo baktım 2 yıl distribütör garantili yazıyor ne demek bilmiyorum. abim yarın bende monitör bakim biraz yarın alırız dedi , çok umrumda değil ama 27 inch ile valorant oynanır dimi immo3 elom
bende onu istiyom ama abim vatandan almak istiyor bide ktc yerine asus msı wiewsonic gibi markalari istiyorH27T22C iyi model bilgisayarın 2k için yeterliyse alabilirsin.