Yardım Msi Mag 255f E20 Işık Süzmesi Var Bugün Geldi Kargodan Sıfır Normal mi ?

Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar bugün sıfır kargodan geldi MSİ MAG 255F E20 Monitör Işık süzmesi var bukadar olması normal mi ekte bırakıyorum görüntüleri İPS GLOW Var fakat kenardan da ışık sızması oluyor bukadar olması iade sebebimidir yoksa tüm bu fiyatlarda olması normalmidir ? videoyu da youtube olarak ekliyorum kapkaranlık ortamda çekildi

1783544957432.webp
1783545270062.webp
1783545281261.webp

Alt tarafta ve sağ tarafında fazla bir ışık sızması var gibi hissettim bu normal midir
Alıntıyı görüntüle
aslında olmaması lazım ama malesef iade edip yenisini alsan bu sefer sağ ve alt değilde sol ve üst de olur muhakkak bir yerlerden bir problem oluyor ips ekranlarda bence dert etme çıtadan hafif bastır bir de mikrofiber bez ile bastırarak o kısımlardan sil biraz azalırsa kalsın derim ben.

aslında olmaması lazım ama malesef iade edip yenisini alsan bu sefer sağ ve alt değilde sol ve üst de olur muhakkak bir yerlerden bir problem oluyor ips ekranlarda bence dert etme çıtadan hafif bastır bir de mikrofiber bez ile bastırarak o kısımlardan sil biraz azalırsa kalsın derim ben.
Bencede çok bir problem gözükmüyor aynı şekilde düşünüyorum bu fiyat bantlarında hep olduğu için iade sürecine vs. girmek hiç istemiyorum mikrofiber bezlede günlük olarak siliyorum zaten

Ne olduğu belli olmayan bir model zaten iade etseniz daha iyi olur.

Ne olduğu belli olmayan bir model zaten iade etseniz daha iyi olur.
Monitörden genel olarak gerçekten memnunum hocam sadece şu ışık süzme olayı kafama takıldı sabahtan beri kullanıyorum yeni farkettim 3 yıllık da bir garantisi mevcut iade sürecine girmeye değecek bir problem mi bilmiyorum iade versem tekrar iade süreci tekrar alım süreci vs. ile uğraşmak da can sıkıcı olabiliyor monitörden genel anlamda memnunum çok bir sorun yaratmıyor gibi şuan

Arkadaşlar bugün sıfır kargodan geldi MSİ MAG 255F E20 Monitör Işık süzmesi var bukadar olması normal mi ekte bırakıyorum görüntüleri İPS GLOW Var fakat kenardan da ışık sızması oluyor bukadar olması iade sebebimidir yoksa tüm bu fiyatlarda olması normalmidir ? videoyu da youtube olarak ekliyorum kapkaranlık ortamda çekildi

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
normal hocam bizde de var aynı mönitör ama içine sinmediyse iade et telefondan çektiin içinmi böyle fazla gözküyor

normal hocam bizde de var aynı mönitör

normal hocam bizde de var aynı mönitör ama içine sinmediyse iade et telefondan çektiin içinmi böyle fazla gözküyor
Aynen telefondan olduğu için bukadar fazla belli olmuş normal gözle bukadar belli olmuyor memnunum genel olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ips glow olayı var bu monitörde açıdan açıyo çok farkediyor telefon çekimi olduğu içinde böyle patlıyor

Aynen telefondan olduğu için bukadar fazla belli olmuş normal gözle bukadar belli olmuyor memnunum genel olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ips glow olayı var bu monitörde açıdan açıyo çok farkediyor telefon çekimi olduğu içinde böyle patlı
ne bileyim fazla geldi gibi neyse hocam memnunsa çokta önemli değil renk doygunlu falan nasıl memnunmusn neyle bağladın hdmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,852
Üyeler
199,235
Son üye
muco:^)

Geri