ayranli_tuz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,361
darbe mi aldıEvet sıfır aldı zaten pil devri 9 falandı bozulduğunda
darbe mi aldıEvet sıfır aldı zaten pil devri 9 falandı bozulduğunda
Valla bizim sıfır kapalı kutu aldığım yer 6 ay boyunca sorun çıkarsa gel yardımcı olurum diyor. Bilindik tanınmış yerden mal almak her zaman daha iyi ya. Geçmiş olsun, umarım kapalı gibi gösterilip açık bir ürün sizlere vermemişlerdir. Her ne kadar pil devri sıfırda olsa çok kata külli dönüyor piyasada.Evet sıfır aldı zaten pil devri 9 falandı bozulduğunda
hayır darbe de almadı sıvı teması da olmadı durduk yere bi anda panic ve reset atmaya başladı kameraya girince fark ettikdarbe mi aldı
bilemiyorum ki hocam kapalı dediler toplama cihaz olduğuınu düşünmüyorum devamlı alışveriş yaptığım kişiValla bizim sıfır kapalı kutu aldığım yer 6 ay boyunca sorun çıkarsa gel yardımcı olurum diyor. Bilindik tanınmış yerden mal almak her zaman daha iyi ya. Geçmiş olsun, umarım kapalı gibi gösterilip açık bir ürün sizlere vermemişlerdir. Her ne kadar pil devri sıfırda olsa çok kata külli dönüyor piyasada.
9 devirde böyle düşürmemiş etmemişim bu tarz problem yaşasam valla aldığım yere çok farklı muamele yapardım. Para gökten yağmıyor tabi çok zenginsen orası ayrı ama başıma gelse çok farklı uslübüm olurdu o çok alışveriş yaptığın yerle.hayır darbe de almadı sıvı teması da olmadı durduk yere bi anda panic ve reset atmaya başladı kameraya girince fark ettik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bilemiyorum ki hocam kapalı dediler toplama cihaz olduğuınu düşünmüyorum devamlı alışveriş yaptığım kişi
fabrikasyon yanlış üretilmiş olma ihtimali de var ya şans ya diğer...9 devirde böyle düşürmemiş etmemişim bu tarz problem yaşasam valla aldığım yere çok farklı muamele yapardım. Para gökten yağmıyor tabi çok zenginsen orası ayrı ama başıma gelse çok farklı uslübüm olurdu o çok alışveriş yaptığın yerle.
Ya yüzlerce binlerce denemeden geçen milyar dolarlık makinelerle bizim türk telefoncu zihniyetini bir tutmazdım ben şahsen. Çok farklı şeylere şahit olduğum için ihtimal veremiyorum maaleseffabrikasyon yanlış üretilmiş olma ihtimali de var ya şans ya diğer...
9 devirde böyle düşürmemiş etmemişim bu tarz problem yaşasam valla aldığım yere çok farklı muamele yapardım. Para gökten yağmıyor tabi çok zenginsen orası ayrı ama başıma gelse çok farklı uslübüm olurdu o çok alışveriş yaptığın yerle.
aldığın ülkeye gidip 1 hafta tatil yapıp bide garantiye verirsinhayır darbe de almadı sıvı teması da olmadı durduk yere bi anda panic ve reset atmaya başladı kameraya girince fark ettik
Satın alınma tarihi ve ilk kullanım tarihi ne yazıyor hocam?Aldığımızda çok test yaptık 1 hafta sonra böyle olacağını gerçekten düşünmüyorm o yüzden hiç söylemedim bile
ilk kullanım haziran gözüküyor telefonda haziranda almıştıkSatın alınma tarihi ve ilk kullanım tarihi ne yazıyor hocam?
satın alma ne zaman?ilk kullanım haziran gözüküyor telefonda haziranda almıştık
Hocam ürünü Gebze’deki Enes gsm e götürmenizi şiddetle tavsiye ederimAbimin kullandığı yurt dışı iPhone 17 Pro Max cihazı; ekranda kamera ayarlarına veya farklı menülere girmeye çalıştığımızda sürekli respring atıyor (ekran kararıp logo geliyor). Cihazda ayrıca "Face ID sorunlu" uyarısı da mevcuttu.
Bu şikayetlerle cihazı FPPRO’ya tamire gönderdik. Birkaç gün sonra arayıp cihazın işlemci kısmındaki yollarda temassızlık (kronik veya darbe kaynaklı anakart arızası) olduğunu söylediler ve tamir için 30.000 TL ücret talep ettiler.
Çekilen bu fiyat bize aşırı yüksek geldi kargo ile gönderebileceğimiz, bu tarz ağır anakart/işlemci tamirlerinde daha önce deneyimlediğiniz, işinin ehli ve güvenilir tamir yeri tavsiyeleriniz var mıdır?