Yardım iPhone 17 Pro Max Fppro Yüksek Tamir Ücreti

Evet sıfır aldı zaten pil devri 9 falandı bozulduğunda
Valla bizim sıfır kapalı kutu aldığım yer 6 ay boyunca sorun çıkarsa gel yardımcı olurum diyor. Bilindik tanınmış yerden mal almak her zaman daha iyi ya. Geçmiş olsun, umarım kapalı gibi gösterilip açık bir ürün sizlere vermemişlerdir. Her ne kadar pil devri sıfırda olsa çok kata külli dönüyor piyasada.

hayır darbe de almadı sıvı teması da olmadı durduk yere bi anda panic ve reset atmaya başladı kameraya girince fark ettik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla bizim sıfır kapalı kutu aldığım yer 6 ay boyunca sorun çıkarsa gel yardımcı olurum diyor. Bilindik tanınmış yerden mal almak her zaman daha iyi ya. Geçmiş olsun, umarım kapalı gibi gösterilip açık bir ürün sizlere vermemişlerdir. Her ne kadar pil devri sıfırda olsa çok kata külli dönüyor piyasada.
bilemiyorum ki hocam kapalı dediler toplama cihaz olduğuınu düşünmüyorum devamlı alışveriş yaptığım kişi

hayır darbe de almadı sıvı teması da olmadı durduk yere bi anda panic ve reset atmaya başladı kameraya girince fark ettik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilemiyorum ki hocam kapalı dediler toplama cihaz olduğuınu düşünmüyorum devamlı alışveriş yaptığım kişi
9 devirde böyle düşürmemiş etmemişim bu tarz problem yaşasam valla aldığım yere çok farklı muamele yapardım. Para gökten yağmıyor tabi çok zenginsen orası ayrı ama başıma gelse çok farklı uslübüm olurdu o çok alışveriş yaptığın yerle.

9 devirde böyle düşürmemiş etmemişim bu tarz problem yaşasam valla aldığım yere çok farklı muamele yapardım. Para gökten yağmıyor tabi çok zenginsen orası ayrı ama başıma gelse çok farklı uslübüm olurdu o çok alışveriş yaptığın yerle.
fabrikasyon yanlış üretilmiş olma ihtimali de var ya şans ya diğer...

fabrikasyon yanlış üretilmiş olma ihtimali de var ya şans ya diğer...
Ya yüzlerce binlerce denemeden geçen milyar dolarlık makinelerle bizim türk telefoncu zihniyetini bir tutmazdım ben şahsen. Çok farklı şeylere şahit olduğum için ihtimal veremiyorum maalesef

Aldığımızda çok test yaptık 1 hafta sonra böyle olacağını gerçekten düşünmüyorm o yüzden hiç söylemedim bile

Abimin kullandığı yurt dışı iPhone 17 Pro Max cihazı; ekranda kamera ayarlarına veya farklı menülere girmeye çalıştığımızda sürekli respring atıyor (ekran kararıp logo geliyor). Cihazda ayrıca "Face ID sorunlu" uyarısı da mevcuttu.

Bu şikayetlerle cihazı FPPRO’ya tamire gönderdik. Birkaç gün sonra arayıp cihazın işlemci kısmındaki yollarda temassızlık (kronik veya darbe kaynaklı anakart arızası) olduğunu söylediler ve tamir için 30.000 TL ücret talep ettiler.

Çekilen bu fiyat bize aşırı yüksek geldi kargo ile gönderebileceğimiz, bu tarz ağır anakart/işlemci tamirlerinde daha önce deneyimlediğiniz, işinin ehli ve güvenilir tamir yeri tavsiyeleriniz var mıdır?
Hocam ürünü Gebze’deki Enes gsm e götürmenizi şiddetle tavsiye ederim

Geri