Oyunlar İçin Bilgisayar Önerisi

Shinso

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
25000
Merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar.

Şu an kullandığım cihaz ASUS marka bir dizüstü bilgisayar. Özellikleri şu şekilde:

• İşlemci: Intel Core i5-7200U
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 930MX
  • RAM: 16 GB
Artık bu sistem istediğim oyunlarda yeterli performansı vermiyor. Bu yüzden masaüstü bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ancak bilgisayar donanımı konusunda çok bilgili değilim, bu nedenle sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.

Bütçem yaklaşık 20.000 - 25.000 TL civarında. Bu bütçeyle mümkün olan en iyi fiyat/performans sistemini toplamak istiyorum.

Genellikle oynadığım oyunlar:

• Metin2
  • Counter-Strike 2
  • Apex Legends
  • PUBG: Battlegrounds
  • PUBG Mobile (Emülatör)
  • Genel olarak Battle Royale türündeki oyunlar
Bu oyunları akıcı şekilde oynatabilecek, ileride de çok çabuk eskiyecek olmayan bir sistem önerebilir misiniz? Mümkünse parça parça (işlemci, ekran kartı, anakart, RAM, SSD, güç kaynağı vb.) tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Şimdiden zaman ayırıp yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Her türlü öneri ve tavsiyeye açığım.

Merhaba arkadaşlar, hayırlı cumalar.

Şu an kullandığım cihaz ASUS marka bir dizüstü bilgisayar. Özellikleri şu şekilde:

• İşlemci: Intel Core i5-7200U
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 930MX
  • RAM: 16 GB
Artık bu sistem istediğim oyunlarda yeterli performansı vermiyor. Bu yüzden masaüstü bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ancak bilgisayar donanımı konusunda çok bilgili değilim, bu nedenle sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.

Bütçem yaklaşık 20.000 - 25.000 TL civarında. Bu bütçeyle mümkün olan en iyi fiyat/performans sistemini toplamak istiyorum.

Genellikle oynadığım oyunlar:

• Metin2
  • Counter-Strike 2
  • Apex Legends
  • PUBG: Battlegrounds
  • PUBG Mobile (Emülatör)
  • Genel olarak Battle Royale türündeki oyunlar
Bu oyunları akıcı şekilde oynatabilecek, ileride de çok çabuk eskiyecek olmayan bir sistem önerebilir misiniz? Mümkünse parça parça (işlemci, ekran kartı, anakart, RAM, SSD, güç kaynağı vb.) tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Şimdiden zaman ayırıp yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Her türlü öneri ve tavsiyeye açığım.
Ramleriniz kaç mhz bu arada cl değeri ne?
Bu fiyata toplansa toplansa 2. el 5600 + 6600xt'li bir şey toplanır gibi. Belki o da zor.

Ramleriniz kaç mhz bu arada cl değeri ne?
Bu fiyata toplansa toplansa 2. el 5600 + 6600xt'li bir şey toplanır gibi. Belki o da zor.
Dizüstü bilgisayarım için soruyorsanız 2400mhz 8x2
dediğim oyunları güzelce oynatacak bir toplama bilgisayar olacak işlemcisi ram vs.

Dizüstü bilgisayarım için soruyorsanız 2400mhz 8x2
dediğim oyunları güzelce oynatacak bir toplama bilgisayar olacak işlemcisi ram vs.
Ha pardon gerçi o laptop rami doğru ya, belki dedim onu da kullanırsınız sistem toplarken ama laptop olduğunu unutmuşum.

Geri