MctCan 80+ Silver Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 2,521 Reaksiyon skoru 962 10 Temmuz 2026 #27 Amazondan 8kya almıstım 2 hafta önce halen kullanıyorum hobi amaçlı eğlenceli sürmesi Düzeltme : Djı rc 2 alıp fcc yazılım yükleyip uzaklara cıkmak istiyorum ilk önce çıkma rc2 bulmak
Amazondan 8kya almıstım 2 hafta önce halen kullanıyorum hobi amaçlı eğlenceli sürmesi Düzeltme : Djı rc 2 alıp fcc yazılım yükleyip uzaklara cıkmak istiyorum ilk önce çıkma rc2 bulmak
E EYUNAL 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 513 Reaksiyon skoru 221 10 Temmuz 2026 #28 MctCan yazmış: Amazondan 8kya almıstım 2 hafta önce halen kullanıyorum hobi amaçlı eğlenceli sürmesi Düzeltme : Djı rc 2 alıp fcc yazılım yükleyip uzaklara cıkmak istiyorum ilk önce çıkma rc2 bulmak Devamı için tıklayın... Bu dronelar uzağa gitmek için değil yapma.
MctCan yazmış: Amazondan 8kya almıstım 2 hafta önce halen kullanıyorum hobi amaçlı eğlenceli sürmesi Düzeltme : Djı rc 2 alıp fcc yazılım yükleyip uzaklara cıkmak istiyorum ilk önce çıkma rc2 bulmak Devamı için tıklayın... Bu dronelar uzağa gitmek için değil yapma.