Claw's Jc12 4gr 12.8w/Mk Termal Macun - 199 TL (Hb Premium ile)

Şimdi soğutucuyu çıkardım tahmin ettiğim gibi hem taşma yapmış hem de kurumuş. Elimi vurduğumda hiç yakışmıyor veya sünmüyordu. Resmen kupkuru.
Isıyla faz değiştirip sıvıya çalıyor olamaz değil mi? Kaç ayda bu hale geldi acaba?

Dostlar kaliteli bir termal macun arıyorum Coolermaster Mastergel Maker kullandım en son. Önerebileceğiniz termal macun var mı kaliteli?
Tf8 öneririm hem uzun ömürlü hem de piyasadaki en yüksek iletkenliğe sahip macun. Thermalgrizzly Kryonaut ile aynı 13.8 m-W/K olması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Isıyla faz değiştirip sıvıya çalıyor olamaz değil mi? Kaç ayda bu hale geldi acaba?
Yaklaşık 50 gün çünkü kasayı değiştirdiğim vakit macunu da değiştirmiştim. Son 25 gündür felan bilgisayar full açıktı. Arada yeniden baslattim sadece. Sanmıyorum.

Tf8 öneririm hem uzun ömürlü hem de piyasadaki en yüksek iletkenliğe sahip macun. Thermalgrizzly Kryonaut ile aynı 13.8 m-W/K olması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 50 gün çünkü kasayı değiştirdiğim vakit macunu da değiştirmiştim. Son 25 gündür felan bilgisayar full açıktı. Arada yeniden baslattim sadece. Sanmıyorum.
Tam yüksek puanlı inceleme macunu o zaman. Herkes alıp, değiştirip, o anlık incelemesini yazıyor. 1-2 ayda bir değiştirmek hiç benlik değil. TF8 bakayım, parayı bayılayacağız artık.

Ya da kuruyunca gelecek ay alırım.

Tam yüksek puanlı inceleme macunu o zaman. Herkes alıp, değiştirip, o anlık incelemesini yazıyor. 1-2 ayda bir değiştirmek hiç benlik değil. TF8 bakayım, parayı bayılayacağız artık.
İndirimde gördükçe alıyordum. Geçen de banka puanlarıyla bu işlemci güçlendirme kitini almıştım. Onun yanında da tf7 macun hediye geldi. Daha önce pearless assasin ilk siparişte onun da yanında geldiğinden bunun kalitesini biliyorum. Aşırı para vermeyip iyi bir şey almak istersen tf7 de tercih edebilirsin. Aralarında çok az fark var 1 2 derece ya oynuyor ya oynamıyor öyle diyebilirim. Elimde bir sürü macun biriktiğinden test ediyorum bu şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,403
Üyeler
198,963
Son üye
wifisyzdut

Geri