Yardım Drone Kayıt Sildirme Dji Mini 3 Pro

ALTEX

80+
Reaksiyon skoru
7
Bir yakınımız tarlada dji mini 3 pro drone bulmuştu, ben anlamam siz bi bakın diye bana verdi, daha sonrasında başka bir arkadaşımızdan daha önce kırılmış bir drone un kumandasını elde ettik. Ankarada dji servisine götürdük çalıştırmayı başardık ama sonrasında dronun orjinal sahibine mail gitmiş ve sahibi drone u kilitlemiş şuan hiçbir şekilde kullanamıyoruz. Yalovada açtıran bir drone firması varmış dediler ama ankarada açtırabileceğim yerler varmı yada ben kendim yapabilirmiyim. (Bu olaylar 1 yıldan uzun süredir olduğu için sahibine de ulaşamıyoruz mail adresi sansürlü gözükmüyor)

Cihazın sahibi belli olmuş birde utanmadan kilidini nasıl açarım diye soruyor. Git Dji servisine teslim et onlarda iletişim numarası vardır. En basitinden şuana kadar DJi servisine mail atabilirdin. Adam uzaktan kilitlediğine göre iletişim bilgileri kayıtlı.

Cihazın sahibi belli olmuş birde utanmadan kilidini nasıl açarım diye soruyor. Git Dji servisine teslim et onlarda iletişim numarası vardır. En basitinden şuana kadar DJi servisine mail atabilirdin. Adam uzaktan kilitlediğine göre iletişim bilgileri kayıtlı.
gittik zaten serviste götürdük adamın maili de belli servis bişey yapmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,103
Üyeler
199,287
Son üye
Dcpurge

Geri