Vallahi güç kaynağı Çok şık hocam beyaz olması daha iyi bence de sadece 750 watt ileride 9070xt alırsam yeter mi onda kararsız kaldımAl gitsin hocam beyaz olması dert değilse güzel bir PSU Türkiye'de erişmek zor da.
Vallahi güç kaynağı Çok şık hocam beyaz olması daha iyi bence de sadece 750 watt ileride 9070xt alırsam yeter mi onda kararsız kaldımAl gitsin hocam beyaz olması dert değilse güzel bir PSU Türkiye'de erişmek zor da.
Fiyat sfx grupları içinde muazzam fiyat. Siyah olsa daha mutlu olurdum ama beyaz aldım.Aynen hocam farketmemişim. Ama yine güzel fiyat.![]()
Yeter de artar.Vallahi güç kaynağı Çok şık hocam beyaz olması daha iyi bence de sadece 750 watt ileride 9070xt alırsam yeter mi onda kararsız kaldım
Hocam şimdi Yapay Zekaya sordum bunun kablolar kısa olur diyor doğru mudur benim Mitx kasaya hemen geçme düşüncem yok İlk önce normal kasada kullanacağım da hocamYeter de artar.
9070 XT hangi model?https://www.incehesap.com/lian-li-r...ower-supply-g9p-rb0750b-b000-eu-fiyati-86697/ bu powerı alsamda ıs gorurmu 9070xt ve 7800x3d var
Evet kısa olur. Ek kablo ile kullanabilirsiniz.Hocam şimdi Yapay Zekaya sordum bunun kablolar kısa olur diyor doğru mudur benim Mitx kasaya hemen geçme düşüncem yok İlk önce normal kasada kullanacağım da hocam
Hocam şimdi Yapay Zekaya sordum bunun kablolar kısa olur diyor doğru mudur benim Mitx kasaya hemen geçme düşüncem yok İlk önce normal kasada kullanacağım da hocam
asrock9070 XT hangi model?
Büyük sıkıntıymış hocam teşekkürler cratos lite 850 den devamAlıntıyı görüntüle
Haklı, bayağı kısa kabloları. Normalde ATX güç kaynaklarında 24 pin falan 60cm olur bunda 35cm. Yarı yarıya daha kısa. Öbür kablolarda öyle. Bi' CPU'yu uzun yapmışlar niyeyse.
Yövmiyeci adamız hocam ek masrafa girmeyelimEvet kısa olur. Ek kablo ile kullanabilirsiniz.
@EY1928 beyler bu ürün atx diyor sfx olan model değil sanırım bilgisi olan var mı