🔥İndirim Lian Li Sp750 V2 Beyaz 750w 80+ Gold Atx Power Supply - 3999 TL

Al gitsin hocam beyaz olması dert değilse güzel bir PSU Türkiye'de erişmek zor da.
Vallahi güç kaynağı Çok şık hocam beyaz olması daha iyi bence de sadece 750 watt ileride 9070xt alırsam yeter mi onda kararsız kaldım

Beyler şimdi bu linkteki sfx diyorsunuz. Ama başlıkta atx yazıyor. Normal atx anakart alıp , atx kasa alacağım. 7800 5070ti ile kullanma düşüncem var. Kabloları kısamı bu linkteki şimdi.

Hocam şimdi Yapay Zekaya sordum bunun kablolar kısa olur diyor doğru mudur benim Mitx kasaya hemen geçme düşüncem yok İlk önce normal kasada kullanacağım da hocam
Evet kısa olur. Ek kablo ile kullanabilirsiniz.

Hocam şimdi Yapay Zekaya sordum bunun kablolar kısa olur diyor doğru mudur benim Mitx kasaya hemen geçme düşüncem yok İlk önce normal kasada kullanacağım da hocam
1783714829170.webp

Haklı, bayağı kısa kabloları. Normalde ATX güç kaynaklarında 24 pin falan 60cm olur bunda 35cm. Yarı yarıya daha kısa. Öbür kablolarda öyle. Bi' CPU'yu uzun yapmışlar niyeyse.

Alıntıyı görüntüle

Haklı, bayağı kısa kabloları. Normalde ATX güç kaynaklarında 24 pin falan 60cm olur bunda 35cm. Yarı yarıya daha kısa. Öbür kablolarda öyle. Bi' CPU'yu uzun yapmışlar niyeyse.
Büyük sıkıntıymış hocam teşekkürler cratos lite 850 den devam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet kısa olur. Ek kablo ile kullanabilirsiniz.
Yövmiyeci adamız hocam ek masrafa girmeyelim

Dikkat edilmesi gereken bir diğer noktada şu. Pciex kablolarında pigtail yok. 3 adet pci-ex güç çıkışı olan kartları besleyemezsiniz bununla.

@EY1928 beyler bu ürün atx diyor sfx olan model değil sanırım bilgisi olan var mı

ATX yazması dik olacak şekilde Lian Li kasalara, veya onun müdail kasalara uyacak şekilde ATX kasalara uygunluk belirtisi.

Bizlerin bildiği eski usül Power sup en aşağıda yatay şekilde olan kasalara SFX kompak 93mm fanlı psu lar olmuyor. 150 mm genişlik eski yataylarda, SFX lerde ise 125 mm. Dik konumda USB portların oraya olan kasalara veya Reddit gibi yerlerde kopack tasarım yapan uzay montaj kasalara oluyor. O yüzden kabloları kısadır. 93mm fan dezavantajı ağır yükte alanından dolayı 120mm fanlara göre daha yüksek ses çıkartır. Bunu hafifletmek için ise belirli yüklerin altında fan çalışmaz. Tüm olayı bu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,803
Üyeler
199,224
Son üye
ömerrshgc

Geri