Kız Kankamın Arkadaşı Priv Hesaptan İstek Attı

Reaksiyon skoru
5
Dostlar benim kız arkadaşım var bir tane. Bayağı yakınız ama sevgili değiliz. Onun bir arkadaşı var, onunla da çok yakınlar. Telefonda konuşturmuştu bizi falan. Hatta bana kız kankam da telefonla konusurken diyor işte "Seni sordu, ne yapıyor?" diye falan. Gece de privinden o kız istek atmış. Ne ayak acaba, sizce neden atmıştır?

Kız yürüyor sana işte nolacak. Ama ben doğru bulmuyorum yakın olduğun kız arkadaşınla ilişkin anlatma tarzına göre flörtleşme gibi oldu olacak gibi gördüm.

Konuş niyetini anla bizede söyle

Kız yürüyor sana işte nolacak. Ama ben doğru bulmuyorum yakın olduğun kız arkadaşınla ilişkin anlatma tarzına göre flörtleşme gibi oldu olacak gibi gördüm.
yok yakin oldugumuz kizka baya samimiyiz iyiyiz erkekler hani yan bakıyor genelde asik oluyor ama biz oyle degiliz en basindan beri aramizda bisey yok arkadasiz sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konuş niyetini anla bizede söyle
aksam konusucam yazarim umarim biseyler olur cunku kiz cidden baya tatlı makara biri

bide sizce bu kizin istek attigini konustugumuzu falan diger kankaya soyleyeyimmi

Dostlar benim kız arkadaşım var bir tane. Bayağı yakınız ama sevgili değiliz. Onun bir arkadaşı var, onunla da çok yakınlar. Telefonda konuşturmuştu bizi falan. Hatta bana kız kankam da telefonla konusurken diyor işte "Seni sordu, ne yapıyor?" diye falan. Gece de privinden o kız istek atmış. Ne ayak acaba, sizce neden atmıştır?
Fazla Söze Gerek Yok .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,911
Üyeler
199,247
Son üye
ExxA

Geri