Salon İçin Kule Tipi Vantilatör Önerisi

Evde salon için serinlik sağlamak için ürün arıyorum şunları buldum başka önereceğiniz veya kullandığınız bir şey var mı ?

Sessiz ve serinlik verecek soğuk üfleyen bir şey arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
Bende philips var gayet iyi ama klima etkisi bekleme kral.varsa sorun vs sorabilirsin

Ukala çoluk çocuk dolmuş forum insanlara yardımcı olmak yerine alaycı tavır sergiliyorlar.Benim aldığım buydu performansını beğeniyorum gayet serinletiyor fiyat performans olarak üzmez.
Bilimsel olarak soğutma fonksiyonu olmayan bir cihazı almamasını sağlamaya çalışıyorum sen ise aldırıyorsun aramızdaki fark bu. Çok değil 11-12 bin TL'ye mobil klimalar var. Bir kaç dezavantajı dışında gayet iyiler.

Hiç bir vantilatör klima yerini tutmaz ve vantilatör alıcısı bunu bilerek alır. Vantilatör isteyen birine klima al demek; laptop isteyen birine masaüstü al demek gibi bir şey.

Son dönemde buz hazneli vantilatörler yaygınlaşmaya başladı, geçen gün arkadaşımın ofisinde Kumtel buz hazneli vantilatör gördüm (Bim mağazasından sipariş verdiğini ve kargoyla ofise teslim edildiğini söylemişti), hava karardıktan sonra gitmiştim ve bildiğin klima gibi üflüyordu (tabi buzlar eridiğinde bu etkinin kaybolacağını bilmelisiniz), gündüz sıcaklığında nasıl bir etkisi var bilmiyorum. İsterseniz aşağıdaki modeli bir inceleyin hocam.

Hiç bir vantilatör klima yerini tutmaz ve vantilatör alıcısı bunu bilerek alır. Vantilatör isteyen birine klima al demek; laptop isteyen birine masaüstü al demek gibi bir şey.

Son dönemde buz hazneli vantilatörler yaygınlaşmaya başladı, geçen gün arkadaşımın ofisinde Kumtel buz hazneli vantilatör gördüm (Bim mağazasından sipariş verdiğini ve kargoyla ofise teslim edildiğini söylemişti), hava karardıktan sonra gitmiştim ve bildiğin klima gibi üflüyordu (tabi buzlar eridiğinde bu etkinin kaybolacağını bilmelisiniz), gündüz sıcaklığında nasıl bir etkisi var bilmiyorum. İsterseniz aşağıdaki modeli bir inceleyin hocam.

https://www.trendyol.com/kumtel/kmpac-7-juniper-portatif-tasinabilir-klima-p-932665737 Küçük bir oda için bu fazlasıyla yeter. Bir kaç dezavantajı dışında düz fana 7k 6k vermektense 11 e bunu alıp geçmek çok daha mantıklı. Sulu klimaların sıcaklık düşüşü yapabileceğini zaten yazdım ancak odadaki nemi sürekli arttırır.

Şunu 6 bine aldım yorumları iyi duruyor eğer kötü çıkarsa iade ederim. Senin dediğini alırım hocam.
Memnun musun hocam?

Olm 6k vermek ne bi vantilatöre. Max 2k verilir git kumtel var 1700e ben kullanıyorum çok güzel yada sanayi tüpü vantilatör al çok daha etkili olur master markası var senelerdir varöevde taş gibi

Memnun musun hocam?
Memnunum, 1-5 arası fan hızı seviyeleri var.
1-2 arası 3 biraz sesli sessiz 4 orta 5 en hızlı olduğu için ses çıkartıyor.
Yorumlarını okuyup tercih ettim; iyi bir markaymış ama tabiiki daha ucuz alternatifleri bulunabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,304
Üyeler
200,340
Son üye
quarrte

Geri