Ömer Murat KARACA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,839
180 boy 115KG tavsiye eder misiniz? 12 senelik ARO marka ofis koltuğunda mabadım dümdüz oldu günde 7-8 saat oturuyorum
100 KG yazıyor sitesinde.180 boy 115KG tavsiye eder misiniz? 12 senelik ARO marka ofis koltuğunda mabadım dümdüz oldu günde 7-8 saat oturuyorum
Öyle bir de yanlış anlamadıysam Amazon'da kafa dayama başlığı da var. HB'de yok gibi.indirim yok amazonda da fiyatı bu
1,5 yıldır kullanıyorum 94 kiloyum ve hiçbir arızası deformesi olmadı. Hem amortisörleri hemde bel kısmı ilk günkü gibi sağlam. Her markanın her modelin, ürünün mağdurları olur ama bu model bahsettiğin gibi kalitesizliği ile bilinen bir model değil.1. hafta da bel desteği kırılma garantili sağlamken de çok iyi bir sırt desteği yok zaten, minder kısmı da devasa, mabadı büyük vatandaşlara yönelik, ama unutmayın sırt desteği olağanüstü kötü. Spesifik kusurlu bir ürün veya durumdur bilemem ama ben aldığımda dehşet kötü rutubet kokuyordu, 5 ay kullandım 2 ayı balkonda havalandırmakla, 1 ayı da garantiye giden sırt desteğinin değişimiyle geçti soruyorsanız o da 1 haftada kırıldı, ayrıca değişirken arka filenin gerginliği de gitmiş sırtı kötüydü yok oldu bununla. Kokuyla ilgili yazdığımda da hiçbir şekilde destek alamadım. Şu an garaja attım duruyor onun yerine 1klık bir çalışma koltuğu kullanıyorum.Yeri yakın olan iletişime geçsin bendekini ücretsiz veririm.
Tam olarak 3-4 yıl oluyor bu dediklerinin 1 ini bile yaşamadım.1. hafta da bel desteği kırılma garantili sağlamken de çok iyi bir sırt desteği yok zaten, minder kısmı da devasa, mabadı büyük vatandaşlara yönelik, ama unutmayın sırt desteği olağanüstü kötü. Spesifik kusurlu bir ürün veya durumdur bilemem ama ben aldığımda dehşet kötü rutubet kokuyordu, 5 ay kullandım 2 ayı balkonda havalandırmakla, 1 ayı da garantiye giden sırt desteğinin değişimiyle geçti soruyorsanız o da 1 haftada kırıldı, ayrıca değişirken arka filenin gerginliği de gitmiş sırtı kötüydü yok oldu bununla. Kokuyla ilgili yazdığımda da hiçbir şekilde destek alamadım. Şu an garaja attım duruyor onun yerine 1klık bir çalışma koltuğu kullanıyorum.Yeri yakın olan iletişime geçsin bendekini ücretsiz veririm.
2 tane aldim is ve ev icin evdeki 1 bucuk senedir sıkıntısız isteki 2 aydır gunde 16 saat oturuluyor şuan ondada bir sorun yok.1. hafta da bel desteği kırılma garantili sağlamken de çok iyi bir sırt desteği yok zaten, minder kısmı da devasa, mabadı büyük vatandaşlara yönelik, ama unutmayın sırt desteği olağanüstü kötü. Spesifik kusurlu bir ürün veya durumdur bilemem ama ben aldığımda dehşet kötü rutubet kokuyordu, 5 ay kullandım 2 ayı balkonda havalandırmakla, 1 ayı da garantiye giden sırt desteğinin değişimiyle geçti soruyorsanız o da 1 haftada kırıldı, ayrıca değişirken arka filenin gerginliği de gitmiş sırtı kötüydü yok oldu bununla. Kokuyla ilgili yazdığımda da hiçbir şekilde destek alamadım. Şu an garaja attım duruyor onun yerine 1klık bir çalışma koltuğu kullanıyorum.Yeri yakın olan iletişime geçsin bendekini ücretsiz veririm.
Sadece mobil uygulamada geçerli, sepette üst kısımda "Teklifleri görün" butonundan AMAZONN500 (İki N ile) kodunu girin. Bu fiyata rakipsiz bir model. Kod hızlı tükenir.kullanan da yazıyor. Kullanmayan da.
2018 yılından bu yana kullanıyorum. Kol dayama yerleri yeni yıprandı. Koltukta sorun sıfır. 8 yıldır sorunsuz kullanıyorum. O zaman 600 TL vermiştim. Ikea marcus, X-drive Altay ve çok sayıda koltuk denemiştim. Hiç birisi bir halta yaramaz. Bu koltuk senelerdir beni götürdü. Sayenizde yenisini de şimdi alacağım. Teşekkür ederim. Oturduğum kolduğu da iş yerine götüreceğim.
Bende 15 limplus aldım güzeldi. Ama hira modeli daha iyiymişXdrive 15li kullaniyorum. Hic rahat degil, koltuk arayisindayim. yukaridaki arkadasin yorumundan sonra almaya bir cekindim. Keske mersinde adam akilli deneyip alabilecegimiz bir yer olsaydi.
Çerinkayanın o tarafta farklı bir markanın fabrika satışı var siye biliyorum, birkaç farklı modelleri vardı fiyatları da uygun diye hatırlıyorumXdrive 15li kullaniyorum. Hic rahat degil, koltuk arayisindayim. yukaridaki arkadasin yorumundan sonra almaya bir cekindim. Keske mersinde adam akilli deneyip alabilecegimiz bir yer olsaydi.