🔥İndirim Seduna Thunder Pro Koltuk 🔥4907₺ ( Dip Fiyat )

180 boy 115KG tavsiye eder misiniz? 12 senelik ARO marka ofis koltuğunda mabadım dümdüz oldu günde 7-8 saat oturuyorum

1. hafta da bel desteği kırılma garantili sağlamken de çok iyi bir sırt desteği yok zaten, minder kısmı da devasa, mabadı büyük vatandaşlara yönelik, ama unutmayın sırt desteği olağanüstü kötü. Spesifik kusurlu bir ürün veya durumdur bilemem ama ben aldığımda dehşet kötü rutubet kokuyordu, 5 ay kullandım 2 ayı balkonda havalandırmakla, 1 ayı da garantiye giden sırt desteğinin değişimiyle geçti soruyorsanız o da 1 haftada kırıldı, ayrıca değişirken arka filenin gerginliği de gitmiş sırtı kötüydü yok oldu bununla. Kokuyla ilgili yazdığımda da hiçbir şekilde destek alamadım. Şu an garaja attım duruyor onun yerine 1klık bir çalışma koltuğu kullanıyorum.Yeri yakın olan iletişime geçsin bendekini ücretsiz veririm.
1,5 yıldır kullanıyorum 94 kiloyum ve hiçbir arızası deformesi olmadı. Hem amortisörleri hemde bel kısmı ilk günkü gibi sağlam. Her markanın her modelin, ürünün mağdurları olur ama bu model bahsettiğin gibi kalitesizliği ile bilinen bir model değil.

1. hafta da bel desteği kırılma garantili sağlamken de çok iyi bir sırt desteği yok zaten, minder kısmı da devasa, mabadı büyük vatandaşlara yönelik, ama unutmayın sırt desteği olağanüstü kötü. Spesifik kusurlu bir ürün veya durumdur bilemem ama ben aldığımda dehşet kötü rutubet kokuyordu, 5 ay kullandım 2 ayı balkonda havalandırmakla, 1 ayı da garantiye giden sırt desteğinin değişimiyle geçti soruyorsanız o da 1 haftada kırıldı, ayrıca değişirken arka filenin gerginliği de gitmiş sırtı kötüydü yok oldu bununla. Kokuyla ilgili yazdığımda da hiçbir şekilde destek alamadım. Şu an garaja attım duruyor onun yerine 1klık bir çalışma koltuğu kullanıyorum.Yeri yakın olan iletişime geçsin bendekini ücretsiz veririm.
Tam olarak 3-4 yıl oluyor bu dediklerinin 1 ini bile yaşamadım.

2 tane aldim is ve ev icin evdeki 1 bucuk senedir sıkıntısız isteki 2 aydır gunde 16 saat oturuluyor şuan ondada bir sorun yok.

kullanan da yazıyor. Kullanmayan da.
2018 yılından bu yana kullanıyorum. Kol dayama yerleri yeni yıprandı. Koltukta sorun sıfır. 8 yıldır sorunsuz kullanıyorum. O zaman 600 TL vermiştim. Ikea marcus, X-drive Altay ve çok sayıda koltuk denemiştim. Hiç birisi bir halta yaramaz. Bu koltuk senelerdir beni götürdü. Sayenizde yenisini de şimdi alacağım. Teşekkür ederim. Oturduğum kolduğu da iş yerine götüreceğim.

ikeada markus var 10k falan, ona oturmuştum çok farklı gelmedi bundan ve bence alınır bu fiyata, ama dediğim gibi çok kiloluysanız almayın
100kg denmiş ama, 100kgsanız oturup kalkarken sağına soluna dikkat etmek lazım, bel kısmı falan plastik ve o sizin ağırlığınıza göre şekillenir

kullanan da yazıyor. Kullanmayan da.
2018 yılından bu yana kullanıyorum. Kol dayama yerleri yeni yıprandı. Koltukta sorun sıfır. 8 yıldır sorunsuz kullanıyorum. O zaman 600 TL vermiştim. Ikea marcus, X-drive Altay ve çok sayıda koltuk denemiştim. Hiç birisi bir halta yaramaz. Bu koltuk senelerdir beni götürdü. Sayenizde yenisini de şimdi alacağım. Teşekkür ederim. Oturduğum kolduğu da iş yerine götüreceğim.
Sadece mobil uygulamada geçerli, sepette üst kısımda "Teklifleri görün" butonundan AMAZONN500 (İki N ile) kodunu girin. Bu fiyata rakipsiz bir model. Kod hızlı tükenir.

Amazon'da aynı ürün daha uyguna geliyor hocam

Arkadaşın verdiği kodla amazonda 4771 oluyor. Ona da bakabilirsiniz. Pesin fiyata 6 taksit olsa alirdim, aylık 1 haftalık sigara parasına gelirdi de 3 taksit oldugu icin almadim

2 senedir kullanıyorum, genel olarak rahat diyebilirim. Sonradan düzelttilerse bilmiyorum ama bende ki halıda çok zor kayıyor. Ayrıca bu modelde kafa dayama yeri yok sanırım, benimki de thunder pro fakat var. Özellikle oturak kısmı baya rahat, bir kaç oyuncu koltuğu kullandım giriş segment sayılmayan onlardan daha çok rahat ettim, oyuncu koltuğunun da sırtı daha rahat geldi bana. Bunun ki biraz geride kalıyor ama benim de biraz duruşum bozuk dik durunca arkası da kavrıyor ama kafalık kısmı bir miktar geride kalıyor o da öne gelebilir olsa süper olurmuş. Genel olarak sağlam bir ürün, her hangi bir yeri kırılıp bozulmadı bunca zamandır. Tekrar koltuk alacak olsam yine ofis koltuğu tercih ederdim sanırım..

Xdrive 15li kullaniyorum. Hic rahat degil, koltuk arayisindayim. yukaridaki arkadasin yorumundan sonra almaya bir cekindim. Keske mersinde adam akilli deneyip alabilecegimiz bir yer olsaydi.
Çerinkayanın o tarafta farklı bir markanın fabrika satışı var siye biliyorum, birkaç farklı modelleri vardı fiyatları da uygun diye hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,398
Üyeler
199,149
Son üye
redmehmet

Geri