❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx 1200p Plat Psu 10550.71tl

10. kez ban yedi heralde. O kısım şimdi doğru olmayabilir. Revizyonda Great Wall öbür şeylerle düzeltmiştir muhtemelen. 5VSB hattının OCP'si de yüksek. Normalde %150 civarı olması lazım onun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ucuz olacağını pek sanmam. Önceki seri bile 30.000 altını görmedi heralde.

SAMA'nın modelleri Türkiye'ye gelmiş. Onlara 2 tane 12x6 çıkışı var.

ENERMAX Platimax DF II modeliyle aynı platform. Daha sessiz hali.
Ben de sanmiyorum ama 20k edecek PSU da degil, 230v verimliligi sertifikasindan dusukmus. Bu sertikayi 115-230v ayri ayri degerlendirmelerine gore vermiyorlar mi anlamadim.

Samayi ilk kez duydum, ureticisi kim Enermaxin bu modeliyle? fiyati fena deglmis. 16 pin pci-e kablolar icin ek korumasi varsa onceki serilere bakmadan bu da degerlendirilebilir.

Asus yari yuke kadar baya sessizmis aslinda

Ben de sanmiyorum ama 20k edecek PSU da degil, 230v verimliligi sertifikasindan dusukmus. Bu sertikayi 115-230v ayri ayri degerlendirmelerine gore vermiyorlar mi anlamadim.

Samayi ilk kez duydum, ureticisi kim Enermaxin bu modeliyle? fiyati fena deglmis. 16 pin pci-e kablolar icin ek korumasi varsa onceki serilere bakmadan bu da degerlendirilebilir.

Asus yari yuke kadar baya sessizmis aslinda
O her pin başına OCP içeren güç kaynaklarından Türkiye'ye hiç gelmedi sanırım. Ben görmedim. SAMA'da da yok.

RSY üretiyor. NZ01 platformu. Performansı şöyle;

1783975131932.webp

Gayet güzel. Sadece korumaların daha iyi ayarlanması lazım. RSY bir türlü yapamıyor onu.

1783975173360.webp

12V OCP ve OPP yükseğe ayarlı.

Ayrı ayrı veriliyor. Bu arada verimlilik kısmı çok da önemli bir şey değil. Ki test yapılan yere bad sample'da gelmiş olabilir. Örnekten örneğe değişir verimlilik.

O her pin başına OCP içeren güç kaynaklarından Türkiye'ye hiç gelmedi sanırım. Ben görmedim. SAMA'da da yok.

RSY üretiyor. NZ01 platformu. Performansı şöyle;

Alıntıyı görüntüle

Gayet güzel. Sadece korumaların daha iyi ayarlanması lazım. RSY bir türlü yapamıyor onu.

Alıntıyı görüntüle

12V OCP ve OPP yükseğe ayarlı.

Ayrı ayrı veriliyor. Bu arada verimlilik kısmı çok da önemli bir şey değil. Ki test yapılan yere bad sample'da gelmiş olabilir. Örnekten örneğe değişir verimlilik.
Ripple degerleri MSIin su yeni modelinden daha iyi gibi. Ben yine de her pine OCP icerenleri bekleyecegim.
Verimlilik soyle onemli olur aslinda: Titanium sertifikasiyla saglam fiyat isterler :), parasinin hakki olmasi icin 115-230vde de ayni degeleri verebilseydi. Ulkeye gelsin ve baska incelemeler de gorelim tabi, belki siz de incelersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,616
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri