Yardım En İyi Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyeleri: Bütçe 8k'ya Kadar

Sizce hangisi?

• SteelSeries Arctis Nova 5,X,P

Oylar: 5 16.7%
  • SteelSeries Arctis Nova 7

Oylar: 1 3.3%
  • SteelSeries Arctis Nova 7 Gen2

Oylar: 9 30.0%
  • HyperX Cloud III S Wireless

Oylar: 15 50.0%
  • Razer Kraken V4

Oylar: 0 0.0%
  • Hiçbiri değil cevap yazacağım

Oylar: 2 6.7%

• Oy kullanan toplam üye
    30
Akakçede istediğin ürünün yanında alarm ve favoriye ekleme seçenekleri var oraya tıklarsan mailine bildirim gelir. Ben o şekilde aldım

HyperX oylamada önde gidiyor baya kullanıcısı var onu da alarma ekleyeceğim teşekkür ederim

heyperx 3 düşürsen trendyolda 3705 e veriyor medimrkt şimdi mail geldi, bende diğerini iptal edip burdan sipariş geçeceğim

Kabloluda gecikme daha mı düşük oluyor acaba gerçi sağlık açısından daha iyi demiştiniz herhalde öyle hatırlıyorum

Kabloluda gecikme daha mı düşük oluyor acaba gerçi sağlık açısından daha iyi demiştiniz herhalde öyle hatırlıyorum
hocam gecikme ile alakalı bilgim yok ama doğru hatırlıyorsunuz ben sağlık açısından kablolu kullanıyorum. Normalde bende airpod var ama farkındalık oluştuktan sonra eski kablolu kulaklığımı kullanıyorum yürüyüşte sporda vs

Evet bütçemiz 5 ti 6 oldu gittik Logitech G733 aldık pişman olup iade ettik şimdi bütçe 7.5 hatta 8k yeter ki tatmin edici sesi olsun ve mikrofonunu duyan kötü diyemesin teşekkürler ilginiz için.
Hocam mikrofona çok takılıyorsanız 3-4 k bandında kulaklık alıp kalanıyla Fifine'ın veya başka kaliteli bir markanın harici mikrofonlarından alabilirsiniz.

Hocam mikrofona çok takılıyorsanız 3-4 k bandında kulaklık alıp kalanıyla Fifine'ın veya başka kaliteli bir markanın harici mikrofonlarından alabilirsiniz.

Evet bunu da öneren oldu sizce nasıl bir kombinasyon oluşturmalıyım yani 3k kulaklık + 3k mikrofon mu nasıl olmalı bütçe dağılımı veya aklınızda model var mı?

Evet bunu da öneren oldu sizce nasıl bir kombinasyon oluşturmalıyım yani 3k kulaklık + 3k mikrofon mu nasıl olmalı bütçe dağılımı veya aklınızda model var mı?
Hocam aklımda harici mikrofon modeli yok çünkü ben böyle bişey yapmam. Hoşuma gitmiyor ancak İnternette yazarsanız maskenin ve daha çok kişinin incelemesini yaptığı Fifine marka bir harici mikrofonun incelemsi var. F/P diyolar. Kalanınıda ben olsam Fifine h9 - Cloud 3 e falan bayılırdım. (aralarında 1k var.) Ne kadar vereceğine bağlı. Son zamanlarda fifine markasına sardım. İnsanlara da sordum. İnsanlar seviyor, bi sıkıntısı yok. Kulaklığını bilmem ama harici mikrofonu alınır gibi.

Hocam aklımda harici mikrofon modeli yok çünkü ben böyle bişey yapmam. Hoşuma gitmiyor ancak İnternette yazarsanız maskenin ve daha çok kişinin incelemesini yaptığı Fifine marka bir harici mikrofonun incelemsi var. F/P diyolar. Kalanınıda ben olsam Fifine h9 - Cloud 3 e falan bayılırdım. (aralarında 1k var.) Ne kadar vereceğine bağlı. Son zamanlarda fifine markasına sardım. İnsanlara da sordum. İnsanlar seviyor, bi sıkıntısı yok. Kulaklığını bilmem ama harici mikrofonu alınır gibi.

Bende yayın video işleri yok harici mikrofon abartı gelir diye güzel mikrofonlu bir kulaklık bakıyorum

Bende yayın video işleri yok harici mikrofon abartı gelir diye güzel mikrofonlu bir kulaklık bakıyorum
Bence de. Bende kesinlikle öyle düşünüyorum ama bazıları sırf oyun için alıyor. Aklınızda bulunsun diye yazdım :)

Reis bende hyper cloud 3s e verdim ama gönlündekini al. Çünkü gönlündekini almayınca büyük ihtimal içinde kalacak.

Reis bende hyper cloud 3s e verdim ama gönlündekini al. Çünkü gönlündekini almayınca büyük ihtimal içinde kalacak.
1784061583657.webp

Gönüldeki bu rengine tutuldum gen 2 imiş 7'nin güncel versiyonu bakalım inceleme videolarına göz atıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,631
Üyeler
199,203
Son üye
Konsolistan

Geri