Yardım Monitörümü En Doğru Nasıl Satarım (Fazeon X27f540 27")

SS13E

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese iyi forumlar ilk konu açışım yanlışım bir şeyim olursa affedin

Fazeonun 540hz lik monitörüne sahibim donanım arşivi yt kanalından incelemesini izleyen olmuştur. Monitörümü satmaya karar verdim ancak sağlamlığını temiz olduğunu nasıl ilanda gösterebilirim bilmiyorum görünen bir ölü piksel ya da ciddi bir kozmetik sorunu yok panelde dikkat edilen bir şey oluyor mu genelde ilana şu test sonucunu koy diyebileceğiniz ya da herhangi bir bir ekstra bilgilendirmem gereken bir konu?

Ve kaça satmalıyım sizce?
Uzun tuttuğum için kusura bakmayın.

Fazeonun 540hz lik monitörüne sahibim donanım arşivi yt kanalından incelemesini izleyen olmuştur. Monitörümü satmaya karar verdim ancak sağlamlığını temiz olduğunu nasıl ilanda gösterebilirim bilmiyorum görünen bir ölü piksel ya da ciddi bir kozmetik sorunu yok panelde dikkat edilen bir şey oluyor mu genelde ilana şu test sonucunu koy diyebileceğiniz ya da herhangi bir bir ekstra bilgilendirmem gereken bir konu?

Aklındaki fiyatı yazarsın. Eğer monitörde ölü piksel yoksa ilanda da olmadığını belirtirsin. Zaten alıcı ürünü gelip evinde test ederek almalı. Sonradan Monitörde şu var, bu var. diyerek belki kendi verdiği hasardan dolayı iade etmesinin önüne geçmiş olursun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tam model no yazarsan fiyat bilgisi hakkında yardımcı olurlar

Sağol hocam çok teşekkür ediyorum, ürün modelini aldım eve gelince Fazeon X27F540 27" 0.5 ms 16 ya almiştim Abdullah abi sağolsun. suan 13-14 düşünüyorum ama pazarlığa açık durumdayım piyasada satan pek göremedim bir tane ilan var 17k dan satıyor. zaten sifiri sacma fiyatlarda ne alaka bilmiyorum.
Ekran Resmi 2026-07-14 21.30.15.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,939
Üyeler
199,251
Son üye
corvaht

Geri