Söyle diyim 3bine kadar cıkabilirim ama ses olmasını istemiyorum pek daha önce tuf gaming k5 kullanıyordum ama zamanla tuşları cok sertleşti böyle bir şey olmasınıda istemiyorumBütçe ve mekanik mi manyetik mi istiyorsunuz?
Apex 3 e baktımda pek bilemedim hoşuma gitmediSöyle diyim 3bine kadar cıkabilirim ama ses olmasını istemiyorum pek daha önce tuf gaming k5 kullanıyordum ama zamanla tuşları cok sertleşti böyle bir şey olmasınıda istemiyorum
steelseries gibi markalardan uuzak dur direkt, membran çözer gibi senin işini. uygun yollu bir şeyler alabilirsin 3 bine çıkmana gerek yokApex 3 e baktımda pek bilemedim hoşuma gitmedi
https://www.n11.com/urun/razer-orna...8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel bunu alabilirsiniz abi gerçek hayatta kuzenimde var test etmistim cidden o kadar fazla sesi yok ve rahat kullanımı varSöyle diyim 3bine kadar cıkabilirim ama ses olmasını istemiyorum pek daha önce tuf gaming k5 kullanıyordum ama zamanla tuşları cok sertleşti böyle bir şey olmasınıda istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Apex 3 e baktımda pek bilemedim hoşuma gitmedi
Reis Aula markasından klavye bakabilirsin.Arkadaşlar evliyim
Monster pusat klavye kullanıyorum cok ses yapıyor sessiz eşimi rahatsız etmeyecek gaming tarzı klavye istiyorum
Genelde lol ve fps oyunları oynuyorum
Söyle diyim 3bine kadar cıkabilirim ama ses olmasını istemiyorum pek daha önce tuf gaming k5 kullanıyordum ama zamanla tuşları cok sertleşti böyle bir şey olmasınıda istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
www.n11.com