Sessiz Klavyem Önerisi Oyuncu Tarzı Gecikmesi Olmasın

ugurthrqw

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar evliyim
Monster pusat klavye kullanıyorum cok ses yapıyor sessiz eşimi rahatsız etmeyecek gaming tarzı klavye istiyorum
Genelde lol ve fps oyunları oynuyorum

Bütçe ve mekanik mi manyetik mi istiyorsunuz?
Söyle diyim 3bine kadar cıkabilirim ama ses olmasını istemiyorum pek daha önce tuf gaming k5 kullanıyordum ama zamanla tuşları cok sertleşti böyle bir şey olmasınıda istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Söyle diyim 3bine kadar cıkabilirim ama ses olmasını istemiyorum pek daha önce tuf gaming k5 kullanıyordum ama zamanla tuşları cok sertleşti böyle bir şey olmasınıda istemiyorum
Apex 3 e baktımda pek bilemedim hoşuma gitmedi

Apex 3 e baktımda pek bilemedim hoşuma gitmedi
https://www.n11.com/urun/razer-orna...8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel bunu alabilirsiniz abi gerçek hayatta kuzenimde var test etmistim cidden o kadar fazla sesi yok ve rahat kullanımı var

Arkadaşlar evliyim
Monster pusat klavye kullanıyorum cok ses yapıyor sessiz eşimi rahatsız etmeyecek gaming tarzı klavye istiyorum
Genelde lol ve fps oyunları oynuyorum
Reis Aula markasından klavye bakabilirsin.

Buna bakabilirsiniz. Flying Fish sessiz profil olarak en sevdiğim switchlerden biridir.

Geri