75.000 TL Gaming Laptop Önerir Misiniz?

5070 in 12 vram lisi sadece gameraider gibi markalarda var hocam ya. 5070ti da ise acer geliyor bir tke buna yakın bütçelerde. Acerin nitro serisi kötü müdür hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taşınabilirlik yüzünden hocam daha çok. Gerçi bakalım sonuçlar açıklansında il dışı olmazsa kasaya kayarım. Ama dediğiniz gibi çok fırlıyor. Gerçi şuan gtx 950m ile oynuyorum 5060 bile havalara uçururda bakalım.
Acerin nitro serisi genelleme olarak kötü değil sadece birkaç modeli kötü nitro v16 ve üstü rahatlıkla alabilirsiniz. gamegaraj ise çok güzel bir marka değil fiyatı çok uyguna geldi ise alınır gibime geliyor

Acerin nitro serisi genelleme olarak kötü değil sadece birkaç modeli kötü nitro v16 ve üstü rahatlıkla alabilirsiniz. gamegaraj ise çok güzel bir marka değil fiyatı çok uyguna geldi ise alınır gibime geliyor
Gamegaraja ben çok ısınamadım hocam ya. Acer alınabilir belki. Duruma göre bi bakalım.

Indirim oluyor bazen asus rog denk getirilebilir veya acer vardı 18 inç 5070li galiba

Son düzenleme:
A16 için 60k verilmez gereksiz pahaı. Senin attığın hp nin ekranı kötü onu önermem. O modelin 165hz 1200p ekranlı olanları var denk getirebilirsen o güzeldir. Bende 1600p 240hz olan modeli var bazen 8gb vram yetersiz kalabiliyor.İkisinden ayrı olarak nitro 18 5070ti de düşünebilirsin ortalama 80.000₺ ye düşüyor.

Son düzenleme:
Geri