🔥İndirim 🔥Grundig 55go975a OLED TV 39014 TL - 55go990a OLED TV 44071 TL / Vatan

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
644
2025 model Grundig Oled TV.

Fiyat anlamında Grundig dışındaki modeller ile arasında uçurum var. Grundig'de 3 yıl garanti belirtilmiş fakat OLED yanığı kapsıyor mu emin değilim. 40 bin altına 55" Oled nadiren denk geldiğimiz bir indirim.

55GO990A bildiğim kadarıyla bir üst modeli, onda VRR ve 144HZ ibareleri açıkça belirtilmiş, bu modelde göremedim.

Sadece 4K'da 120Hz desteği ve VRR olayını doğrulayamadım henüz geçmişte forumda var diye paylaşanlar da olmuştu. Bilgi bulursam eklerim. İhtiyacı olan değerlendirsin.

1784065296276.webp

1784065390154.webp

1784065615010.webp

2025 model Grundig Oled TV.

Fiyat anlamında Grundig dışındaki modeller ile arasında uçurum var. Grundig'de 3 yıl garanti belirtilmiş fakat OLED yanığı kapsıyor mu emin değilim. 40 bin altına 55" Oled nadiren denk geldiğimiz bir indirim.

55GO990A bildiğim kadarıyla bir üst modeli, onda VRR ve 144HZ ibareleri açıkça belirtilmiş, bu modelde göremedim.

Sadece 4K'da 120Hz desteği ve VRR olayını doğrulayamadım henüz geçmişte forumda var diye paylaşanlar da olmuştu. Bilgi bulursam eklerim. İhtiyacı olan değerlendirsin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bak ya gittik 32 inchi 43'e aldık adamlar 39'a 55 satıyor :d @achardir

Bir yetkili servis olarak zannımca TV alırken oled yerine mini led tercih edilmesi daha makul olacaktır. Tabii yine tercih meselesi ama monitörlere oranla oled yanığı TV lerde daha fazla oluyor. Sabit ekranda bekletilmemeye özen gösterilerek kullanılacaksa oled tv de tercih edilebilir.

Araştırdığım kadarıyla;
975A 4K - 120HZ - VRR desteği mevcut, sadece HDMI 2 portundan verebiliyor.
990A 4K - 144HZ - VRR desteği mevcut, sadece HDMI 2 portundan verebiliyor.

Yine araştırdığım kadarıyla;
975A'da TCL'in C6K veya Iffalcon'un U95A serileriyle aynı olarak Mediatek Pentonic 700, yani MTK9653 işlemci mevcut. Bu işlemciye 3GB Ram, 16GB Rom eşlik ediyor.
990A için net bir bilgi bulamadım.

Yine burada bir karmaşık bilgiler mevcut ama, 975A yanılmıyorsam 990A'dan daha yeni, Arçelik ve Beko'nun güncel en pahalı TV serilerinde kullandığı paneli kullanıyor. İki markada da güncel olarak 990A modeline denk özelliklerde bir model bulamadım.

Grundig'in sitesinde açık bilgi namına hiçbir şey yok.

Bir yetkili servis olarak zannımca TV alırken oled yerine mini led tercih edilmesi daha makul olacaktır. Tabii yine tercih meselesi ama monitörlere oranla oled yanığı TV lerde daha fazla oluyor. Sabit ekranda bekletilmemeye özen gösterilerek kullanılacaksa oled tv de tercih edilebilir.
Hocam 39 bin de 55" inç oled TV için çok uygun bir fiyat.

Yetkili servisseniz ve bu markaya bakıyorsanız benim size bir sorum var, Grundig - Arçelik - Beko marka OLED panellerde üç sene içerisinde yanma olursa panel değişimi sağlıyor musunuz? :D

Oledin goruntu kalitesi olarak ustune yok fakat heran yanmaya musait. Ozellikle sabit kanal logolarinda ghost ekran olusmaya yatkin. Sabahtan aksama evde tv kapanmiyorsa oled riskli.

Araştırdığım kadarıyla;

975A'da TCL'in C6K veya Iffalcon'un U95A serileriyle aynı olarak Mediatek Pentonic 700, yani MTK9653 işlemci mevcut. Bu işlemciye 3GB Ram, 16GB Rom eşlik ediyor.

Yine burada bir karmaşık bilgiler mevcut ama, 975A yanılmıyorsam 990A'dan daha yeni, Arçelik ve Beko'nun güncel en pahalı TV serilerinde kullandığı paneli kullanıyor. İki markada da güncel olarak 990A modeline denk özelliklerde bir model bulamadım.

Yetkili servisseniz ve bu markaya bakıyorsanız benim size bir sorum var, Grundig - Arçelik - Beko marka OLED panellerde üç sene içerisinde yanma olursa panel değişimi sağlıyor musunuz? :D
Donanımhaber forumlarında alanların yazdığına göre 975a revize model Arçelik A 1255 C AI in aynısı 3gb ram varken 990a da 2gb var, 144hz zaten konsolda olayı yok 120hz 3gb ram her halükarda daha mantıklı gibi, alan bir yorum gördüm 2.5 diyor bu 3 anlamına da gelebilir valla hangisi uygun görürseniz alın :)

Son düzenleme:
lg panel kullanıyorlar ama canlı tv izlemek yerine film veya oyun için mantıklı olabilir.

Oled tv alacağım. Tv izlemem kesinlikle..
Maç olur izlerim lakin, amacı. Oyun ve film odaklıdır.
Ekim, kasım gibi oled düşünüyorum.

Hocam kesinlikle fiyat konusunda size katılıyorum zaten gayet güzel bir fırsat paylaşmışsınız. Sadece dikkat edilirse daha sağlıklı ve uzun kullanım sağlanır o anlamda bilgi vermek istedim. Son tercih yine kullanıcının. Ayrıca maalesef Arçelik servisi değilim. Vestel ve TCL servisiyim. Vestelde oled yanığı ile daha geçen gün karşılaştım yine. Fabrika sokmuyor garanti kapsamına. TCL tarafında ise şu an oled model yok zaten.
Araştırdığım kadarıyla;

Geri