RTX 5070 34k Fiyata Alınır mı?

crixus07

80+
Reaksiyon skoru
0
Linkteki alınır.

kanka sadece elden alınıyor sanırım online yok
1784075953725.webp

Sabah açılınca arayıp istediğin mağazaya getirtebilirsin. Eve sipariş de oluyor galiba tam bilmiyorum.

anladım kankam sağol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikinci elde satışı kolay olur mu acaba 1-2 yıla yükseltirim gibi geliyor asus prime alasım vardı çok yükseldi fiyatı zotac palit sanki gigabyte asus a göre daha zor satılır gibi geliyo tabi her şeyin hızlı satılacak bi fiyatı vardır

anladım kankam sağol

ikinci elde satışı kolay olur mu acaba 1-2 yıla yükseltirim gibi geliyor asus prime alasım vardı çok yükseldi fiyatı zotac palit sanki gigabyte asus a göre daha zor satılır gibi geliyo tabi her şeyin hızlı satılacak bi fiyatı vardır
Satarsın her türlü çok fazla takıntılı insan yok markasına.Dediğin gibi o zamanın fiyatlarına göre ortalama bir şey koyarsan nvidia lokum gibi gidiyor.

her şeyi topladım bi ekran kartıyla ram kaldı şu sıralar cebim sıkıştı napıcam bilmiyorum ram konusunda çok kararsızım 6 ay taksitle de şunu çözebilirsem çok iyi olacak

https://www.vatanbilgisayar.com/zot...-oc-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti.html al geç olduğun yerde varsa.yoksa da telefonla sipariş ver.
Ziraat varsa banka kampanyasıyla 1500 tl bonus veriyor o kampanyaya da katıl bankkart mobilden 3 taksit de yaparsın.
hocam bu modele diğer konuda ssf sorun çıkarsa üzülmeyin tarzı konuşmuşlar da siz ne düşünüyorsunuz bir de peşin fiyatına 6 taksit olmaz sanırım dimi 3 oluyor siz de yorum yapmışsınız oraya zaten

her şeyi topladım bi ekran kartıyla ram kaldı şu sıralar cebim sıkıştı napıcam bilmiyorum ram konusunda çok kararsızım 6 ay taksitle de şunu çözebilirsem çok iyi olacak
Valla rami ikinci el almak şuan en mantıklısı aslında.İlla taksitli lazımsa dolap uygulamasına falan da bakabilirsin belki satan vardır orda taksit yapıyor bazı kartlara.Sadece oyun için istiyorsan 9070 de bekleyebilirsin indirime girmesini 5070 le aynı performans daha uygun fiyatlara düşecektir.

hocam bu modele diğer konuda ssf sorun çıkarsa üzülmeyin tarzı konuşmuşlar da siz ne düşünüyorsunuz bir de peşin fiyatına 6 taksit olmaz sanırım dimi 3 oluyor siz de yorum yapmışsınız oraya zaten
Kartın kasası çok ince kağıt gibi vs şikayetler çok gördüm ama onun dışında problem yaşayan görmedim tabi garanti bir şey diyemem.Paraf varsa güzel kampanyalar ve 6 taksit olması lazım ama çoğu kişide yok genelde. Bu arada kart aynı indirime 2-3 gün önce girdi 10 dakika sonra aradığımda stok bitti dediler sitede de tükendi olarak güncellenmişti bu gece yeniden geldi gözüküyor kesin olmayadabilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,615
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri