Yardım Valorant *Van 185* Hatası Veriyor

Yako2435

80+
Reaksiyon skoru
85
Bayadır oluyo oyun kasınca birden oyundan atıp van 185 hatası veriyo bugun lolde oluyomu diye denedim 1 saat olmadı bi valoda oluyo ben pc nin kastığını için böyle hata verdiğini düşünoyurum internet ethernete bağlı bence onla alakalı değil reset attım pc ye sildim kaç defa tekrar yükledim aynı sonucu veriyo bi yardım edinpls

Bayadır oluyo oyun kasınca birden oyundan atıp van 185 hatası veriyo bugun lolde oluyomu diye denedim 1 saat olmadı bi valoda oluyo ben pc nin kastığını için böyle hata verdiğini düşünoyurum internet ethernete bağlı bence onla alakalı değil reset attım pc ye sildim kaç defa tekrar yükledim aynı sonucu veriyo bi yardım edinpls
Riot Hesabına gir ayarlardan tüm oturumları kapat de bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şifrede değiştir çift faktörlü doğrulamayıda aç

Riot Hesabına gir ayarlardan tüm oturumları kapat de bakalım

Şifrede değiştir çift faktörlü doğrulamayıda aç
TÜM HESAPLARDAN ÇIKIŞ YAPIP ŞİFREYİ DDEĞİŞTİRDİM ÇİFT AŞAMALI DOĞRULUMA ZATEN ACIK ,AÇIK OLMADAN RANKED GİREMİYOM.

Reis telefonun internetini bağla öyle gir eğer atmiyorsa internetinle alakalı ben 2 ay uğraştım bu sorun ile 10 kez format attım win10 win11 denedim düzelmedi en son komşunun internetini denedim atmadı daha sonra kendi modemimi değiştirdim düzeldi.

pardon caps acık kalmış şimdi oyuna girdim dm atayım diye bu sefer val 5 hatası yedim galiba pc ile alakalı
pc ile alakalı değil hesapla alakalı

Reis telefonun internetini bağla öyle gir eğer atmiyorsa internetinle alakalı ben 2 ay uğraştım bu sorun ile 10 kez format attım win10 win11 denedim düzelmedi en son komşunun internetini denedim atmadı daha sonra kendi modemimi değiştirdim

Reis telefonun internetini bağla öyle gir eğer atmiyorsa internetinle alakalı ben 2 ay uğraştım bu sorun ile 10 kez format attım win10 win11 denedim düzelmedi en son komşunun internetini denedim atmadı daha sonra kendi modemimi değiştirdim düzeldi.
Abi internet türknet ztn diğer tüm oyunlarda sıkıntı yok pc zaten kötü bence kaldırmıyo diye çöküyo bide ethernet kablosuna bağladım pc yi ondan sonra arttı sanki bide geceleri daha az oluyo bu oyundan atma sabahları daha cok acaba sıcaklarla mı alakalı bilmiom yt dden baktım çözümüze zaten türklerden çeken yok yabancılardan baktım yorumlarda kimse işe yaramıyo ddiyo sanırım sistemle alakalı olabilir.

abi şimdi şifreyi fln ddeğiştridim doğrulamayı halletim olmazsa söylerim gene

abi ban yedim

Son düzenleme:
Abi internet türknet ztn diğer tüm oyunlarda sıkıntı yok pc zaten kötü bence kaldırmıyo diye çöküyo bide ethernet kablosuna bağladım pc yi ondan sonra arttı sanki bide geceleri daha az oluyo bu oyundan atma sabahları daha cok acaba sıcaklarla mı alakalı bilmiom yt dden baktım çözümüze zaten türklerden çeken yok yabancılardan baktım yorumlarda kimse işe yaramıyo ddiyo sanırım sistemle alakalı olabilir.

abi şimdi şifreyi fln ddeğiştridim doğrulamayı halletim olmazsa söylerim gene

abi ban yedim
Afferin kardeşim ne yaptın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,803
Üyeler
199,224