🔥İndirim Kumtel Ktf-345 60w Ayaklı Vantilatör 1.187 TL

d0zza

80+
Reaksiyon skoru
171
Sonunda 60W bir vantilatör geldi. Çektim bir tane sepette KUPON200 kullanarak bu rakama sizde sipariş verebilirsiniz.
Normal rakamı 2000 bandında, o ince bacaklı modelden olmaması ve W değeri yüksek olması en büyük avantajı.

1784125660220.webp

hocam vantilatör indirimi fena olmadı da şöyle küçük yer klimaları vs. oluyor onlarda indirim yakalasak tadından yenmez ya. Normal klimalara güç yeteceği kalmadı 35-50bin tl arası hepsi günümüzde almak bayağı zor oldu

Bacakları ayrı ayrı olan dimi bunun ağır sert bir kauçuk plastikten olduğu için hiç sallanmıyor. Umarım senin aldığında bunun gibidir.
bu attıgının aynısı heraklde sadece duvara asma için falan aparatları var da biz kullanmıyoz zaten

almanızı önermiyorum.
fanı tutan mil aşırı ısınıyor.Moturun dış bölümündeki plastik aşırı dandik.Taban kısmı aşırı dandik. Ayrıca, inanılmaz ses yapıyor. Uçak kaldırıyorsunuz.

almanızı önermiyorum.
fanı tutan mil aşırı ısınıyor.Moturun dış bölümündeki plastik aşırı dandik.Taban kısmı aşırı dandik. Ayrıca, inanılmaz ses yapıyor. Uçak kaldırıyorsunuz.
doğru bu arada plastikten koku geliyor ısınınca atrafa yayılıyor koku

hocam vantilatör indirimi fena olmadı da şöyle küçük yer klimaları vs. oluyor onlarda indirim yakalasak tadından yenmez ya. Normal klimalara güç yeteceği kalmadı 35-50bin tl arası hepsi günümüzde almak bayağı zor oldu
geçen 3 harfli mağazanın birinde 12000btu klima 24bin idi hatta bir mağazada indirimle 20 bine düşmüştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,398
Üyeler
199,149
Son üye
redmehmet

Geri