🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş

Ya bu kod işi nerden çıktı şimdi :) 437 tl fark etti. Dün sipariş verdiklerimi iptal edip yeniden mi alsam. Öncekilerin iptali için sorun çıkarıyorlar mı acaba?

Gayet iyi ürün bu arada 6 7 tane aldım 185 87kg m giyiyorum l bedene göre bi tık daha iyi duruyor

Bi kaç aydır kullanıyorum. Bahsedildiği gibi kalın. Renk konusunda bir süre sonra üzecek gibi ama fiyatına göre bu ağırlıkta memnunum.
Bedeninizden büyük almayın. Hatta ben ufak bile aldım, dökümlü ürünler.
Ayrıca fiyat hep buradaydı diye hatırlıyorum.
az önce ölçtüm, oversize farklı tişört ile karşılaştırdım ona rağmen L beden en uygunu gibi o da yıkama payından sonra ideal şuan ki oversize tişört bedenime denk geliyor.

6 tane çektim konu sahibine ve indirim kodu paylaşan arkadaşa teşekkürler

3 Adet Aldım Ekru / Taş / Siyah Renklerinde Kargo Dahil 320 TL ye geldi inşallah güzel gelir.

Telefon açtım firmaya dün aldıklarımı iade oluşturdu hemen. Ben de kod ile yeniden aldım. 1.5 tshirt kardayım :))

1.80, 85

Hem L hem M aldım.

M biraz kısa kaldı ama dar durmadı.

L oversize olarak uygun oldu.

İade işlemini hemen yaptı telefonu kapatmadan. Ama paranın yatması bankaya göre değişiklik gösterir. Henüz düşmedi param.
Kanki iademi hemen yaptılar benım aradımda 777 tl farkla 3 tane daha fazla t shirt alırım 3 tane almaktansa 6 tane olsun yalnız müşteri temsilcisi ile görüştüm ürünleri sakın kurutma makinesinde kurutmayın diyo %100 pamuk olduğu için ister istemez çekme oluyor dedi haberiniz olsun.

Kodu gördüğüm iyi oldu akşam alacaktım şimdi aldım eğer kaliteyi beğenirsem 5-6 tane daha sipariş vermeyi düşünüyorum :D

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,543
Üyeler
199,182
Son üye
marcuss

Geri