az önce ölçtüm, oversize farklı tişört ile karşılaştırdım ona rağmen L beden en uygunu gibi o da yıkama payından sonra ideal şuan ki oversize tişört bedenime denk geliyor.Bi kaç aydır kullanıyorum. Bahsedildiği gibi kalın. Renk konusunda bir süre sonra üzecek gibi ama fiyatına göre bu ağırlıkta memnunum.
Bedeninizden büyük almayın. Hatta ben ufak bile aldım, dökümlü ürünler.
Ayrıca fiyat hep buradaydı diye hatırlıyorum.
İade Hemen Yattımı.Telefon açtım firmaya dün aldıklarımı iade oluşturdu hemen. Ben de kod ile yeniden aldım. 1.5 tshirt kardayım)
İade işlemini hemen yaptı telefonu kapatmadan. Ama paranın yatması bankaya göre değişiklik gösterir. Henüz düşmedi param.İade Hemen Yattımı.
Sayfayı yenileyince düzeldi neredeyse 3 fiyatına 4 adet aldık umarım bedeni olurBende iade yaptım hemen düştü ama kod çalışmıyor bende anlamadım
Kanki iademi hemen yaptılar benım aradımda 777 tl farkla 3 tane daha fazla t shirt alırım 3 tane almaktansa 6 tane olsun yalnız müşteri temsilcisi ile görüştüm ürünleri sakın kurutma makinesinde kurutmayın diyo %100 pamuk olduğu için ister istemez çekme oluyor dedi haberiniz olsun.İade işlemini hemen yaptı telefonu kapatmadan. Ama paranın yatması bankaya göre değişiklik gösterir. Henüz düşmedi param.
XL al hocamKral 1.76 95 kiloyum ne alayım
Hayırlısı olsun hocamKodu gördüğüm iyi oldu akşam alacaktım şimdi aldım eğer kaliteyi beğenirsem 5-6 tane daha sipariş vermeyi düşünüyorum![]()