🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş

170 - 86 kilo göbekli birine hangi beden uygun olur? yıkama sonrası çekme payını da dahil edersek??

98 Kilo 187 Boy - XL Çektim, 5 adet - 1550 TL'ye geldi. - Konu sahibine teşekkürler <3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

170 - 86 kilo göbekli birine hangi beden uygun olur? yıkama sonrası çekme payını da dahil edersek??
XL kesinlikle

Kampanyaları birleştirip 2 baskılı tişört 2 bere 1 kalem kutu 1 bel çantasını 1300 TL’ye almıştım.Ürünler gayet kaliteli ve kalıplarını çok beğendim tavsiye ederim.

Güle güle giyin hocam forumun T-Shirt ihtiyacı varmış :)
Kral bunların boğaz kısımları salaş oluyor mu benim çoğu tshirtüm boyun kısımları kendini salıyor.

Merhaba arkadaşlar güzel bir hizmet ile geldim, Sıcak fırsatlarda saçma sapan reklam panolu T-shirtlere 500-600tl paralar veriliyor çoğu zaten polyester ve dandik kumaşlardan. Size kendiminde alışveriş yapıp T-Shirtlerini giydiğim markayı atıyorum Paen. Eski adı Mugo , Mustafa Namoğlu kuruluşudur belki bilen biliyordur.

Saçma sapan tshirtlere o paraları verceğinize şuan sepette 365TL ye %100 Pamuk ve 240 GSM ağırılığında tok kumaş Tshirt satıyorlar dikişler falan kalite alan pişman olmaz + ref.

Alıntıyı görüntüle

Sadece tavsiye ve indirim konusudur bir reklam falan değil, adam akıllı giyinsin gençler iyi forumlar.

Kalıplar Oversize ama o kadar değil zaten yıkandıktan sonra biraz çekiyor pamuk olduğu için yıkama önerisine göre yıkayın.

90 Kilo üstüyseniz XL Alın direkt.
Kral 1.76 95 kiloyum ne alayım

Bi kaç aydır kullanıyorum. Bahsedildiği gibi kalın. Renk konusunda bir süre sonra üzecek gibi ama fiyatına göre bu ağırlıkta memnunum.
Bedeninizden büyük almayın. Hatta ben ufak bile aldım, dökümlü ürünler.
Ayrıca fiyat hep buradaydı diye hatırlıyorum.

Bi kaç aydır kullanıyorum. Bahsedildiği gibi kalın. Renk konusunda bir süre sonra üzecek gibi ama fiyatına göre bu ağırlıkta memnunum.
Bedeninizden büyük almayın. Hatta ben ufak bile aldım, dökümlü ürünler.
Ayrıca fiyat hep buradaydı diye hatırlıyorum.
Ne aldın beden ne giyiyorsun boyun kilon nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,559
Üyeler
199,186
Son üye
Barlas007

Geri