Kpssye Hiç Çalışmadan Bir Yere Girebilir Miyim?

sonhry

80+
Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar merhaba şuanda aktif olarak büyük bir şirkette insan kaynakları çalışanı olarak çalışıyorum. Özel sektörün mobbing, baskılar ve haksız rekabetten dolayı biraz daha devlete kaymak istiyorum.

Katiplik düşünüyorum çünkü katiplik sınavında 3 dakika içerisinde 90 doğru kelime yazilmasi bekleniliyor fakat ben 1 dakikada 115 doğru kelime yazan birisiyim. Bu sebeple sanırım 90 kelimeyi 40-45 saniyede bitirmiş olacağım.

Fakat KPSS sinavina hiç çalışmadım. Orta derece bir puan alarak katiplik vb bir mesleğe başvuru yapabilir miyim sizce? (Ortaöğretim KPSS)

Arkadaşlar merhaba şuanda aktif olarak büyük bir şirkette insan kaynakları çalışanı olarak çalışıyorum. Özel sektörün mobbing, baskılar ve haksız rekabetten dolayı biraz daha devlete kaymak istiyorum.

Katiplik düşünüyorum çünkü katiplik sınavında 3 dakika içerisinde 90 doğru kelime yazilmasi bekleniliyor fakat ben 1 dakikada 115 doğru kelime yazan birisiyim. Bu sebeple sanırım 90 kelimeyi 40-45 saniyede bitirmiş olacağım.

Fakat KPSS sinavina hiç çalışmadım. Orta derece bir puan alarak katiplik vb bir mesleğe başvuru yapabilir miyim sizce? (Ortaöğretim KPSS)
Ne mezunusun lisede?

Bilişim mezunuyum 19 yaşındayım ayrıca yasa bakiliyorsa ona göre de bir şey söyleyebilirsin 🙏
Bilisim mezunlarının ataması nasıl oluyor bilmiyorum ama düz lise mezununa göre avantajlısındır yaş konusunda da muhtemelen sorun olmaz

Bilisim mezunlarının ataması nasıl oluyor bilmiyorum ama düz lise mezununa göre avantajlısındır yaş konusunda da muhtemelen sorun olmaz
Ya çünkü klavyede 3 dakikada 90 doğru kelime istiyorlar ama ben sadece hemen hemen saniyede 2 kelime yazdığım için çok avantajlı olduğumu düşünüyorum. Sadece aklımı karıştıran tek şey büyük bir şirkette ik ci olmak mı yoksa zabıt katipligi mi biri bana bunu söylese mükemmel olacak

klavyene guveniyorsan kpss 70 puan la cagıran yerler de var.

Direkt atanamazsın ama 70-75 puan alıp daha sonra mülakatları kovalarsın.

Kesinlikle güveniyorum 3 dakikada en az 250 kelime yazarım
Bende katiplik niyetim var testi nereden yapıyorsunuz direk katiplik metinleri mi normal klavye hiz testi metinleri mi bende 200 civarı yazıyorum ama zabıt katibi metinlerinde 120 lere düşüyor.

Direkt atanamazsın ama 70-75 puan alıp daha sonra mülakatları kovalarsın.
Atama mevzusu bunlarda da var mı yoksa başvuru mu yapmak lazım örneğin Bakırköy adliyesinde çalışmak istiyorum başvuruyla mi oluyor

Atama mevzusu bunlarda da var mı yoksa başvuru mu yapmak lazım örneğin Bakırköy adliyesinde çalışmak istiyorum başvuruyla mi oluyor
Başvuruyla olmuyor. Kamu personel alımlarını takip edeceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,734
Üyeler
199,216
Son üye
seknoktaonsek

Geri