Katsuta 12.000 Dpi Kablosuz Mouse 549.90 Beyaz Renk

Reaksiyon skoru
48

Son zamanlarda bu fiyat bandında kablosuz oyuncu mouse'u bulmak gerçekten çok zorlaştı. Gezinirken denk geldiğim bir ürünü, kullanıcı değerlendirmelerinin de gayet olumlu olduğunu görünce ihtiyacı olanlar değerlendirsin diye paylaşmak istedim. (Sensörü ağırlığı hakkında bir bilgim yok)

Son zamanlarda bu fiyat bandında kablosuz oyuncu mouse'u bulmak gerçekten çok zorlaştı. Gezinirken denk geldiğim bir ürünü, kullanıcı değerlendirmelerinin de gayet olumlu olduğunu görünce ihtiyacı olanlar değerlendirsin diye paylaşmak istedim. (Sensörü ağırlığı hakkında bir bilgim yok)
Denemeye değer
Bu fiyata kablolu mouse lar satılıyor zaten
1 tane sipariş ettim bakalım nasıl bir şey çıkacak
Gemini den sorguladığım üzere tahmini olarak 300IPS 35G bir sensör buluanbileceğini söylüyor
Ve 2.4GHz wireless modunda 1000Hz, bluetooth da ise 125Hz raporlama yapabileceğini söylüyor
Ayrıca pilli değil dahili bataryası da vardır ve muhtemelen 300 mAh olabileceğini söylüyor
Net bir veri yok üretici sayfasına baktım wordpress den açılmış basit bir sayfa muhtemelen markasız çin ürünlerine rebrand yani marka bastırma şeklinde bir şey gibi duruyor
Yine de dediğim gibi denemeye değer

Kablosuz mouse takılma yaptığı zaman çok kanser ediyor.Belli bi bütçeye çıkılmadıkca kablo rahatsız ediyorsa bungee falan kullanmak daha mantıklı bence

şahsen 200-300tl daha koyar ya havit alırım yada ulugamesten

2 güne yarılır bu

Denemeye değer
Bu fiyata kablolu mouse lar satılıyor zaten
1 tane sipariş ettim bakalım nasıl bir şey çıkacak
Gemini den sorguladığım üzere tahmini olarak 300IPS 35G bir sensör buluanbileceğini söylüyor
Ve 2.4GHz wireless modunda 1000Hz, bluetooth da ise 125Hz raporlama yapabileceğini söylüyor
Ayrıca pilli değil dahili bataryası da vardır ve muhtemelen 300 mAh olabileceğini söylüyor
Net bir veri yok üretici sayfasına baktım wordpress den açılmış basit bir sayfa muhtemelen markasız çin ürünlerine rebrand yani marka bastırma şeklinde bir şey gibi duruyor
Yine de dediğim gibi denemeye değer
Attack shark x5 e benziyor. Birde sunrose g1 fiye kablolu bir mouse var kasa onun aynisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,342
Üyeler
199,341
Son üye
İbrahim1029

Geri