Bu İki Sistem Arasından Hangisi Almak Mantıklı ?

lmAx

80+
Reaksiyon skoru
10
intel mi alsam ryzen mi arasında kaldım,birde vatandaki sistemde takılı ram nasıldır sorun yaratır mı ? Cevaplarınız için şimdiden sağ olun.

intel mi alsam ryzen mi arasında kaldım,birde vatandaki sistemde takılı ram nasıldır sorun yaratır mı ? Cevaplarınız için şimdiden sağ olun.
Ryzen tabii ki.

bence ddr4 alma bende sistem bakıyorum 50 55 arası . şuan bence güzel sistem yok beklesen daha iyi olur ddr5 sistem al https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-52292 bu daha iyi mesela ama bence bu bile yeterli değil
ya direkt pc yok elimin altında olsun diye alıyorum bu attığın pc daha iyi duruyor bu alınır gibi geldi , sinerji güvenilir midir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen tabii ki.
neden peki reis ?

ya direkt pc yok elimin altında olsun diye alıyorum bu attığın pc daha iyi duruyor bu alınır gibi geldi , sinerji güvenilir midir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neden peki reis ?
Daha iyi olduğu için :D

Sistemin benzerini ben ikinci el olarak satmayı düşünüyorum görünce direk aklıma geldi :) ha bu arada 5060ti 8gb değilde 16 gb bak en azından, şuan olmasada ilerde 8gb üzer hatta bazı oyunlarda şuan bile yetmiyor 8gb

Bence R5 5600 olan ama biraz daha bütçe çıkarsa DDR5 topla derim. 50 bin civarina 7500F sistem çıkmaz mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,615
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri