Bir İnsan Neden Vegan Olur?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,865
Arkadaşlar forumda vegan veya vejeteryan olan varmı? Nasıl yaşıyorsunuz veya sebebi nedir açıklama imkanınız varmıdır? Kimse yargılamayacak sadece koskoca bir saçmalıktan ibaret olduğunu düşündüğüm için ve bir yakinimla bu meseleden dolayı kavga ettiğimden soruyorum. Belkide ben yanlis biliyorumdur birseyleri

alerji dışında tamamen insan evrimine aykırı bir durum, insan etçil ağırlıklı hepçildir. o yakınınla kavga etme sakın çünkü fikirleri değişmeyecek çok anlamsız dostum
Hocam diyorum ki atalarımız çiğ et yiyerek avlanıyordu fatih sultan Mehmet'in askerleri savaştan önce çimen yiyerek mi gücünü toparladı? Dogadaki gerekli vegan ürünleri ile daha enerjik olursun ete gore diyor

Hocam diyorum ki atalarımız çiğ et yiyerek avlanıyordu fatih sultan Mehmet'in askerleri savaştan önce çimen yiyerek mi gücünü toparladı? Dogadaki gerekli vegan ürünleri ile daha enerjik olursun ete gore diyor
Yeni doğan bebekleri vegan besleyince ölüyolar, nasıl daha enerjik olunuyor

Yeni doğan bebekleri vegan besleyince ölüyolar, nasıl daha enerjik olunuyor
Enerjik dediği ot bizim bildiğimiz sıradan otlar değil herhalde yoksa kimsenin protein almadan enerjik olduğunu görmedim ben protein almama et tavuk balık yememe rağmen enerjim yok vegan olsam hawking gibi dururdum herhlade

Arkadaşlar forumda vegan veya vejeteryan olan varmı? Nasıl yaşıyorsunuz veya sebebi nedir açıklama imkanınız varmıdır? Kimse yargılamayacak sadece koskoca bir saçmalıktan ibaret olduğunu düşündüğüm için ve bir yakinimla bu meseleden dolayı kavga ettiğimden soruyorum. Belkide ben yanlis biliyorumdur birseyleri
cevap çok basit : et alacak paraları yok :d

Abuk sabuk akımların etkisi sebebiyle vegan oluyorlar. Homo erectus bu kafada olsaydı, hâlâ elde mızrak gtte yaprak antilop avına çıkıyorduk. Times meydanındaki tek yapı da termit yuvaları olurdu.

Bazıları hayvanlar icin bazıları hastalıktan bu ikisi haric herhangi bir sebepten olanda ağır hastadır. Hayvanlar icin bile olmaması lazım aslında sanki kendi yemeyince benim aksam yiyecegim kebap azalıyor😋

Erasmus+ dan benim memlekete gelmişlerdi leh ekip bize sıkıntı çıkardı o gruptaki bütün kızlar biz et yemeyiz bize başka bir şey getirin çektiler diğer memleket yerlisi arkadaş şoför ve ben gittik AVMye patatesli pide yaptırdık da geldik bir ara seramik bardak boyama yapıyorduk o sırada sordum o kızlardan birine niye yemiyon diye sordum o da anam öyle yetiştirdi demişti

Erasmus+ dan benim memlekete gelmişlerdi leh ekip bize sıkıntı çıkardı o gruptaki bütün kızlar biz et yemeyiz bize başka bir şey getirin çektiler diğer memleket yerlisi arkadaş şoför ve ben gittik AVMye patatesli pide yaptırdık da geldik bir ara seramik bardak boyama yapıyorduk o sırada sordum o kızlardan birine niye yemiyon diye sordum o da anam öyle yetiştirdi demişti
Marjinal tayfa genelde yemiyor

veganlık birileri tarafından fonlanan bomboş bir şey. et yemeden hayat mı geçer beyin bile gelişmez , vegan beslersen bebeğini ve ileride hasta olursa , aile hizmetleri alir çocuğu ailenin elinden

Veganlık bir popüler kültür geleneği oldu. Yok hayvan katliamiymis hayvan sömürüsüymüş falan. Doğayı katleden insan diye trip atıyorlar birde. Doğada bizde yaşıyoruz ben bir hayvanı yakalayıp kesip yiyebiliyorsam ben o hayvandan güçlüyüm. Aynisini kurta da söylesin kurtta kuzuyu yakaladı mi yiyor oda Doğada yaşıyor bizde Doğada yaşıyoruz oda hayvan bizde hayvaniz (biyolojik olarak insanları hayvanlar sınıfına koydukları icin). Sağlıklı bir vücut içinde et yemek zorundayız. O yüzden veganlarla hiç tartışmaya girilmez susacaksin mümkünse önünde şöyle bir adana kebap gomeceksin suyu aka aka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,694
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri