🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

usta dün 2 tanesini kuponsuz 828 e aldım yarın teslim edilcekmiş iptal ediyimmi . webtekno20 kodu gelmeden önce almıştım. şimdi 3 tanesi 900 e gelmiş olur kuponla.

usta dün 2 tanesini kuponsuz 828 e aldım yarın teslim edilcekmiş iptal ediyimmi . webtekno20 kodu gelmeden önce almıştım. şimdi 3 tanesi 900 e gelmiş olur kuponla.
Hocam gelsin tshirtler bir bak sonra iade edersin veyahutta o kuponla ya da yaz10 koduyla extra 2 tane söylersin valla sen biliyon 😅😅😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

170 boy 70 kilo s mi m mi beden sizce
M beden

180 cm 75-78 kg arasıyım M beden alsam düzgün oturur mu?
L beden

Valla kararsız kaldım boyum 180 civarı kiloda 75-80 arası var. Vücudum iri yarı değil yani boy uzun onun dışında fitim
Ayni boy kilodayiz neredeyse L iptal edip xl alacagim ben

İnşallah tişörtler iyidir fazla aldım iyi olursa sürekli buradan alırım

altınyıldız, polo, koton, lcw ... gibi kalitesiz ve trafik lambası gibi logolar olmasın benim yeterli
Yok hocam ben 1 yıldır burdan alıyorum ne bozdular ne ettiler öyle reklam panosu da değil gayet minimal bir logosu var.

Hocam gelsin tshirtler bir bak sonra iade edersin veyahutta o kuponla ya da yaz10 koduyla extra 2 tane söylersin valla sen biliyon 😅😅😅

M beden

L beden
ekstra almaya gerek duymam muhtemelen . beğenirsem dışarda giyerim beğenmezsem evde. iade etmem yani. elime ulaşmadan şimdi iade edip kuponla direk söylicem gibi 3x

2 tane çektim

M beden

L beden
170 80kg L mi uygun olur webtekno20 kosuyla 4 5 tane alayım diyorum cok övdün kalitelide duruyor...

4 tişört 1 bel çantasi webtekno20 koduyla 1625 TL'ye aldım. 173 105 kiloyum çok aşırı kilo aldım. Defacto oversize xl tişörtler bana tam oluyor umarım bunlarda olur.

Beklenmedik bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.

hatası alıyorum alabilen var mı şuan? Tam ödeme aşamasında.

Şaka gibi bir olay başıma geldi. İşlem onaylanmadı diye hata veriyordu. Ben de 1-2 kere denedim. Sonrasında F5 çekip tekrar denedim. Kredi kartı bakiye yetersiz dedi. Aslında vardı para. Baktım şimdi 2 kere çekim yapmış ancak sipariş falan yok ortada. Sipariş oluşturuldu demedi zaten hep hata verdi. Yarın arayacağım umarım sorun olmaz.

Şaka gibi bir olay başıma geldi. İşlem onaylanmadı diye hata veriyordu. Ben de 1-2 kere denedim. Sonrasında F5 çekip tekrar denedim. Kredi kartı bakiye yetersiz dedi. Aslında vardı para. Baktım şimdi 2 kere çekim yapmış ancak sipariş falan yok ortada. Sipariş oluşturuldu demedi zaten hep hata verdi. Yarın arayacağım umarım sorun olmaz.
Hocam problem olcağını sanmıyorum buga girmiştir yarın arayın yardımcı olurlar . Belki sipariş düşer yarına kendileri iade eder diz arayın yine de müşteri hizmetlerini.

mh iyi bayağı kod kullanmadan almıştım iptal etmek için aradım 30 saniyede bağlandı 30 saniyede de iptal ettiler ara yarın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,952
Üyeler
199,252
Son üye
Maltwin

Geri