1500 Dolar Bütçeye Gta 6 Oynatabilecek Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
4
İyi akşamlar dilerim arkadaşlar. Bir arkadaşım work and travel ile Amerika'ya gitti ve dönerken de sistem toplayıp öyle dönmek istiyor. Bütçesi 1500 dolar civarında. Sistemden beklediği en büyük şey GTA 6 bilgisayara çıktığında akıcı bir şekilde oynatabilmesi. Ben yapay zekadan da destek olarak kağıt üstünde ekteki parçaları seçtim;
1784238251480.webp

Kasa ve monitörü Türkiye de alacak, şu an için onlar öncelikli değiller. Sizlerden isteğim seçtiğim bu parçalar hakkında görüşlerini bildirmeniz, sizce mantıklı bir sistem mi olmuş, gördüğünüz herhangi bir eksi ya da aşırı tarafı var mı, ve tavsiyeleriniz neler? Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim!

güzel seçmişsin parçaları ne işlemci ekran akrtına göre düşük kalmış ne ekran kartı işlemciye göre düşük kalmış bende güncel olarak 7800x3d kullanıyorum taş gibi işlemci ama tek önerim ekran kartının markasını değiştirebilirsen güzel olur yanlış anlama pny kötü bi marka değil ama soğutma plakası bildiğim kadarıyla plastik asusun dual ve tuf modellerinde plaka metal diye biliyorum soğutmaya azda olsa faydası olur.alttada çoğu sitede gta6 nın sistem gereksinimlerini söylüyor.
  • İşletim sistemi: Windows 10 64-bit, Windows 11 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i7-9700K veya AMD Ryzen 7 3700X
  • Bellek: 16 GB veya daha yüksek
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070 (8 GB) ya da AMD Radeon RX 6700 XT (12 GB)
  • Depolama: 150 GB
  • diyor bazı sitelerin çoğunda

İyi akşamlar dilerim arkadaşlar. Bir arkadaşım work and travel ile Amerika'ya gitti ve dönerken de sistem toplayıp öyle dönmek istiyor. Bütçesi 1500 dolar civarında. Sistemden beklediği en büyük şey GTA 6 bilgisayara çıktığında akıcı bir şekilde oynatabilmesi. Ben yapay zekadan da destek olarak kağıt üstünde ekteki parçaları seçtim;Alıntıyı görüntüle
Kasa ve monitörü Türkiye de alacak, şu an için onlar öncelikli değiller. Sizlerden isteğim seçtiğim bu parçalar hakkında görüşlerini bildirmeniz, sizce mantıklı bir sistem mi olmuş, gördüğünüz herhangi bir eksi ya da aşırı tarafı var mı, ve tavsiyeleriniz neler? Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim!
Ülkeye nasıl sokacak bunları

İyi akşamlar dilerim arkadaşlar. Bir arkadaşım work and travel ile Amerika'ya gitti ve dönerken de sistem toplayıp öyle dönmek istiyor. Bütçesi 1500 dolar civarında. Sistemden beklediği en büyük şey GTA 6 bilgisayara çıktığında akıcı bir şekilde oynatabilmesi. Ben yapay zekadan da destek olarak kağıt üstünde ekteki parçaları seçtim;Alıntıyı görüntüle
Bence ucuz parça varsa alsın kalanı buradan alabilir çok fark etmiyor masaüstü bilgisayarlarda fiyat ve garantisiz almış oluyorsun.

Bence ucuz parça varsa alsın kalanı buradan alabilir çok fark etmiyor masaüstü bilgisayarlarda fiyat ve garantisiz almış oluyorsun.
aynen
garanti yok
kredi kartıyla 6, 9 ay taksit avantajı yok
birde fiyat farkı telefonlardaki gibi çok değil
benim geçenlerde baktığım bir karşılaştırma USA da 13k tl fiyatı olan urun TR de 15-16 k tl idi oda %15-20 kdv ve aracıların kar payları vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,617
Üyeler
199,199
Son üye
sadqq

Geri