T Talkha 80+ Katılım 26 Şubat 2026 Mesajlar 14 Reaksiyon skoru 0 Dün, 13:40 #1 Merhaba bugün yeni harici mikrofonu aldım ve ucu telefonun jak girişini taktığımda mikrofonum kulaklık olarak algılanıyor ne yapmalıyım? (telefon: Oppo A16)
Merhaba bugün yeni harici mikrofonu aldım ve ucu telefonun jak girişini taktığımda mikrofonum kulaklık olarak algılanıyor ne yapmalıyım? (telefon: Oppo A16)
Alihanyilmaz 80+ Gold Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 5,451 Reaksiyon skoru 1,807 Dün, 13:48 #2 Tam yerine oturmamıştır. Biraz bastır, tam girsin.
T Talkha 80+ Katılım 26 Şubat 2026 Mesajlar 14 Reaksiyon skoru 0 Dün, 14:41 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Alihanyilmaz yazmış: Tam yerine oturmamıştır. Biraz bastır, tam girsin Devamı için tıklayın... Harici ses geliyor ama mikrofonu jakı çıkardıktan sonra geliyor.
Alihanyilmaz yazmış: Tam yerine oturmamıştır. Biraz bastır, tam girsin Devamı için tıklayın... Harici ses geliyor ama mikrofonu jakı çıkardıktan sonra geliyor.