Hocam konunun ilk sayfasına kod olarak webtekno20 yazarsanız daha sağlıklı olur diğer arkadaşlar için, bu kod daha fazla indirim sağlıyor.Tam olur hocam daha bol ve rahat olsun derseniz XL .
İlk mesajdaki YAZ10 kodu daha fazla indirim verdi.Hocam konunun ilk sayfasına kod olarak webtekno20 yazarsanız daha sağlıklı olur diğer arkadaşlar için, bu kod daha fazla indirim sağlıyor.
yaz10 ile tane fiyatı ne kadara geliyor kiİlk mesajdaki YAZ10 kodu daha fazla indirim verdi.
bana wbtekno20 daha fazla indirim verdiİlk mesajdaki YAZ10 kodu daha fazla indirim verdi.
yaz10 ile tane fiyatı ne kadara geliyor ki
Hocam YAZ10 kodu bazı arkadaşlarda daha fazla verdi ben anlamadım o olayı direkt konuya da onu ekledim. Diğer 20 kodu ben ve 5 arkadaşımda çalışmadı o yüzden tabi isteyen dener onu.Hocam konunun ilk sayfasına kod olarak webtekno20 yazarsanız daha sağlıklı olur diğer arkadaşlar için, bu kod daha fazla indirim sağlıyor.
Güle güle kullanın hocam umarım beğenmişsinizdir kalitesini falan. Kulağımı çınlatmayın da1.83 boyum kilom da 105 XL rahat oldu üzerime sıkmadı bol da gelmedi. Referans arayan varsa yardımcı olur umarım.
Beğendim hocam. Anam da geçerli not verdiGüle güle kullanın hocam umarım beğenmişsinizdir kalitesini falan. Kulağımı çınlatmayın da![]()
![]()
Gelir hocam büyük ihtimalle. Bana bile biraz büyük geldi.185 88kg XL aldım umarım bol gelmeznormalde oversize L giyiyorum
Güle güle kullanın hocam.
Bir tık çekme yapıcak , rahat olur üzerinde öyle çok bol gelceğini sanmam.185 88kg XL aldım umarım bol gelmeznormalde oversize L giyiyorum