Asus Prime RX 9070 XT Ekran Kartlı, 9800x3d İşlemcili Sistem Nasıldır?

Teşekkürler , henry avery hocam son attığınızın 7000 mhz cl32 halini önermişti direkt onu seçsem daha iyi olmaz mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler , henry avery hocam son attığınızın 7000 mhz cl32 halini önermişti direkt onu seçsem daha iyi olmaz mı?
**Yanlış bilgi vermişim sizinki xtreme diğeri venommuş.

7000mhz 1:2 mi ona bakmak lazım

Sen o attığım 6400mhz olanı al

Patriot extreme olanı veya corsair venagnce olanı tercih edebilirsin. Hangisi hoşuna gidiyors, muhtemelen aynı çip ramler

7000mhz 1:2 mi ona bakmak lazım

Sen o attığım 6400mhz olanı al

Patriot extreme olanı veya corsair venagnce olanı tercih edebilirsin. Hangisi hoşuna gidiyors, muhtemelen aynı çip ramler
Corsair tercih edicem sanırım görüntüsü hoşuma gitti.O ramle beraber sistemin son hali ekteki gibi oluyor artık sanırım geriye kalan indirimlerle yavaş yavaş toplamak herkese yardımları için çok çok teşekkür ederim.Sistemi tamamen topladığım zamanda bir güncelleme yaparım.

Ekler

• IMG_1958.webp
    IMG_1958.webp
    104.6 KB · Hit: 20
  • IMG_1959.webp
    IMG_1959.webp
    17 KB · Hit: 20
Hayırlı olsun

Corsair tercih edicem sanırım görüntüsü hoşuma gitti.O ramle beraber sistemin son hali ekteki gibi oluyor artık sanırım geriye kalan indirimlerle yavaş yavaş toplamak herkese yardımları için çok çok teşekkür ederim.Sistemi tamamen topladığım zamanda bir güncelleme yaparım.
nm790 için o fiyat pahalı SSD'yi sn850x yapın indirim beklicem diyorsanız Exceria Pro, G70 Pro, KC3000 , SN850X, MP600 Pro NH , M700 modelleri girerse alın.

Soğutucuyuda şu yapın.

Ekstra 3K civarı bir miktar para arttı o parayla ekran kartını şu yapın.

@kagannnn

Son düzenleme:
SSD şu yapın indirim beklicem diyorsanız Exceria Pro, G70 Pro, KC3000 , SN850X, MP600 Pro NH , M700 modelleri girerse alın.

Soğutucuyuda şu yapın.

Ekstra 3K civarı bir miktar para arttı o parayla ekran kartını şu yapın.

@kagannnn
Hocam neden ki soğutucu ve ssd daha iyi değil mi attıklarınızdan ekran kartını bilmiyorum ama

Hocam neden ki soğutucu ve ssd daha iyi değil mi attıklarınızdan ekran kartını bilmiyorum ama
sn850x daha iyi ve en iyi ssdlerden biri

tuf lc3 o fiyata kazık nautilus rs daha iyi ve daha ucuz

battle ax , asus tuf dengi bi kart sıcaklık performansı olarak ve ssff değil

Herkese selamlar Gaming Gen TR üzerinden hali hazırda olan bir hazır sistem üzerinde değişiklik yaparak aşağıdaki sistemde karar kıldım bu sistem bana sıkıntı yaratırmı herhangi bir öneriniz var mıdır? Kafam en azından 4-5 yıl rahat olsun istiyorum istisnai durumlar dışında sizce nasıl sistem olmuş?

Alıntıyı görüntüle
bu fiyata zorlasan 5080li pc çekersin bu fiyat ne deniyim hatta toplamayı

bu fiyata zorlasan 5080li pc çekersin bu fiyat ne deniyim hatta toplamayı
Hocam bu fiyat en en üst sınırımki zaten indirim gelmedikçe toplayamam indirim beklemek zorundayım.

sn850x daha iyi ve en iyi ssdlerden biri

tuf lc3 o fiyata kazık nautilus rs daha iyi ve daha ucuz

battle ax , asus tuf dengi bi kart sıcaklık performansı olarak ve ssff değil
Hocam ssd ve soğutucu kısmı mantıklı geldi tuf lcd olduğundan pahalı baya ssdde daha ucuz ve daha iyisi denk geliyor sanırımda ekran kartından emin olamadım tam çok farkları yoksa gigabyte mı kalsa acaba?

denedim oluyomuş ama vatandaki 65klık 5080 i beklersen ve işlemciyi 7800x3d e düşürmen gerekiyo
5080 65k
7800x3d 13k
gaming gecesindeki tomahawk var şuan en iyi şuan alamazsanda baya iyi b850ler var bu paraya 11k
32gb 6000 cl36 ram 20k
1tb gen4 m2 7k
3k sıvı soğutucu şuanlık en iyi ocypus delta l36 var rahat rahat soğutuyoda o işlemciyi
4k kasa estetik anlayışına göre seçersin
5k psu enermax revo lll veya raijintek cratos 850w hangisini istersen alabilirsin 850w fazlasıyla yetiyo zaten

Hocam bu fiyat en en üst sınırımki zaten indirim gelmedikçe toplayamam indirim beklemek zorundayım.

Hocam ssd ve soğutucu kısmı mantıklı geldi tuf lcd olduğundan pahalı baya ssdde daha ucuz ve daha iyisi denk geliyor sanırımda ekran kartından emin olamadım tam çok farkları yoksa gigabyte mı kalsa acaba?
Ya da almışken MSİ ventus,shadow ya da Asus Prime mı beklesem belki colorful battle ax fiyatına inerler diye düşündüm

denedim oluyomuş ama vatandaki 65klık 5080 i beklersen ve işlemciyi 7800x3d e düşürmen gerekiyo
5080 65k
7800x3d 13k
gaming gecesindeki tomahawk var şuan en iyi şuan alamazsanda baya iyi b850ler var bu paraya 11k
32gb 6000 cl36 ram 20k
1tb gen4 m2 7k
3k sıvı soğutucu şuanlık en iyi ocypus delta l36 var rahat rahat soğutuyoda o işlemciyi
4k kasa estetik anlayışına göre seçersin
5k psu enermax revo lll veya raijintek cratos 850w hangisini istersen alabilirsin 850w fazlasıyla yetiyo zaten
Hocam tüm bileşenlerden biraz biraz kısıp sadece ekran kartını yükseltmek ne kadar mantıklı ki 5070ti ile bu sistemde baya işimi görür gibime geliyor.

Ya da almışken MSİ ventus,shadow ya da Asus Prime mı beklesem belki colorful battle ax fiyatına inerler diye düşündüm

Hocam tüm bileşenlerden biraz biraz kısıp sadece ekran kartını yükseltmek ne kadar mantıklı ki 5070ti ile bu sistemde baya işimi görür gibime geliyor.
Ventus ve shadowdan uzak dur. Prime alınabilir ama Battle ax daha iyi bir kart. Kesinlikle Battle Ax öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,992
Üyeler
199,259
Son üye
Ahmet Cerrahoğlu

Geri