SyFox
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,736
Kaç yıl önce alınmış bir de markasi nedir hocam2800 TL'ye 144hz va panel 1 ms 24” curved monitör buldum alınır mı sizce? elden almaya gideceğim
Kaç yıl önce alınmış bir de markasi nedir hocam2800 TL'ye 144hz va panel 1 ms 24” curved monitör buldum alınır mı sizce? elden almaya gideceğim
Konum nere benim elimde asus 165hz 0.5ms var kullanmıyorumarkadaslar monitör almam lazim oyun vs icin acil oldugu icin butce boyle, ne alabilirim 2.el olabilir ekranında hasar vs olmasin kullanilabilir durumda olsun yeter. gaming gecesinde incehesaptakş James Donkey 3,5klık monitör düsermi o fiyatlara
Pahalı knk2800 TL'ye 144hz va panel 1 ms 24” curved monitör buldum alınır mı sizce? elden almaya gideceğim
İnstagramda storeli falan olan sayfalar atıyorlar 2. el falan güvenilir mi orası mechularkadaslar monitör almam lazim oyun vs icin acil oldugu icin butce boyle, ne alabilirim 2.el olabilir ekranında hasar vs olmasin kullanilabilir durumda olsun yeter. gaming gecesinde incehesaptakş James Donkey 3,5klık monitör düsermi o fiyatlara
Temiz ise alınır markası ne2800 TL'ye 144hz va panel 1 ms 24” curved monitör buldum alınır mı sizce? elden almaya gideceğim
2800 TL'ye 144hz va panel 1 ms 24” curved monitör buldum alınır mı sizce? elden almaya gideceğim
aoc c24g1Muhtemelen Ghosting canavarı renkleri kötü olan bir monitör olacak. Modelini sordunuz mu?
aoc c24g1Temiz ise alınır markası ne
ankaraKonum nere benim elimde asus 165hz 0.5ms var kullanmıyorum
aoc c24g1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aoc c24g1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ankara