Ekrana Görüntü Gelmiyor Dram Işığı Yanıyor

Reaksiyon skoru
14
Yeni kasa topladım anakart islemci ve ram ikinci el kasaya guc geliyor goruntu gelmiyor direk dram ışığı yanıyor rami silgiyle sildim her slota taktim bios pilini çıkarıp taktim hala aynı bi öneriniz var mi?

Ekler

• 1000199232.webp
    1000199232.webp
    733.9 KB · Hit: 22
Güle güle kullan kasayı , bios güncelmi ve cpu nun çalıştığına eminmiyiz 2. el bazen parçaları başka sisteme takınca bozuluyo düzeliyor
Yeni kasa topladım anakart islemci ve ram ikinci el kasaya guc geliyor goruntu gelmiyor direk dram ışığı yanıyor rami silgiyle sildim her slota taktim bios pilini çıkarıp taktim hala aynı bi öneriniz var mi?
Ne alaka diyen olursa ekran kartım çalışmıyor görüntü yoktu, başka pcde denedim sonra geri taktım normal çalışmaya devam etti

Güle güle kullan kasayı , bios güncelmi ve cpu nun çalıştığına eminmiyiz 2. el bazen parçaları başka sisteme takınca bozuluyo düzeliyor

Ne alaka diyen olursa ekran kartım çalışmıyor görüntü yoktu, başka pcde denedim sonra geri taktım normal çalışmaya devam etti
Bios gunvel olmali aldığım kişi 9800x3d ile kullanıyordu islemcide çalışıyor

Ek olarak CPU gücü takılı mı parçaların ismini yazarsan daha detaylı yardımcı olabiliriz

Bilgisayarı kapatıp fişini çıkarıp anakart üzerinde cmos pinlerini 10 saniye kadar kısa devre yaptır bios sıfırlansın tekrar dene.

hocam aynısını bir arkadaşta yaşadım. uzay montaj dene öyle çalışıyorsa sorun bazı vidalarda çıktı. siz uzay montaj deneyin çalışırsa anlatayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,221
Üyeler
199,313
Son üye
turkoman

Geri