slanderman
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Ne alaka diyen olursa ekran kartım çalışmıyor görüntü yoktu, başka pcde denedim sonra geri taktım normal çalışmaya devam ettiYeni kasa topladım anakart islemci ve ram ikinci el kasaya guc geliyor goruntu gelmiyor direk dram ışığı yanıyor rami silgiyle sildim her slota taktim bios pilini çıkarıp taktim hala aynı bi öneriniz var mi?
Bios gunvel olmali aldığım kişi 9800x3d ile kullanıyordu islemcide çalışıyorGüle güle kullan kasayı , bios güncelmi ve cpu nun çalıştığına eminmiyiz 2. el bazen parçaları başka sisteme takınca bozuluyo düzeliyor
Ne alaka diyen olursa ekran kartım çalışmıyor görüntü yoktu, başka pcde denedim sonra geri taktım normal çalışmaya devam etti
Ek olarak CPU gücü takılı mı parçaların ismini yazarsan daha detaylı yardımcı olabilirizGüle güle kullan kasayı , bios güncelmi ve cpu nun çalıştığına eminmiyiz 2. el bazen parçaları başka sisteme takınca bozuluyo düzeliyor
Ne alaka diyen olursa ekran kartım çalışmıyor görüntü yoktu, başka pcde denedim sonra geri taktım normal çalışmaya devam etti
7500x3d tuf b650e wifi rtx 5070 montech xr kasa kingston beast 5600mhz cl36 ramEk olarak CPU gücü takılı mı parçaların ismini yazarsan daha detaylı yardımcı olabiliriz
Bilgisayarı kapatıp fişini çıkarıp anakart üzerinde cmos pinlerini 10 saniye kadar kısa devre yaptır bios sıfırlansın tekrar dene.Yeni kasa topladım anakart islemci ve ram ikinci el kasaya guc geliyor goruntu gelmiyor direk dram ışığı yanıyor rami silgiyle sildim her slota taktim bios pilini çıkarıp taktim hala aynı bi öneriniz var mi?
Pili çıkarıp bekledim bi 10dkBilgisayarı kapatıp fişini çıkarıp anakart üzerinde cmos pinlerini 10 saniye kadar kısa devre yaptır bios sıfırlansın tekrar dene.
Pil bazen işe yaramıyor. Aynı sorunu ben böyle çözdümPili çıkarıp bekledim bi 10dk
Denedim gene olmadi direk dram ışığı yakiyor kaliyor oylePil bazen işe yaramıyor. Aynı sorunu ben böyle çözdüm
Gpu sök açmaya çalış anakarta bağla görüntüyüDenedim gene olmadi direk dram ışığı yakiyor kaliyor oyle
uzay montaj denedin mi?Denedim gene olmadi direk dram ışığı yakiyor kaliyor oyle