🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

M Hocam öyle aman aman oversize değil zaten çekme payını da düşün. M Tam istediğin gibi olucaktır ama dersen tam oturmasın L bile düşünebilirsin.
M aldım hocam 5 tane oversize, 3 tane normal tişört bi tane arkadaşa çanta aldım. 2800 harcadık. Kaliteliyse sıkıntı yok bakalım. Sen de prim alsaydın bari kaç yüz tane tişört sattırdın djdkkd

M aldım hocam 5 tane oversize, 3 tane normal tişört bi tane arkadaşa çanta aldım. 2800 harcadık. Kaliteliyse sıkıntı yok bakalım. Sen de prim alsaydın bari kaç yüz tane tişört sattırdın djdkkd
Güle güle kullan hocam :blobdance: Memnun kalırsın merak etme, gelince konuyu hortlat yorumlarını bekliyoruz. Belki beni görüp hediye yollasalar bile yeterli :D

Güle güle kullan hocam :blobdance: Memnun kalırsın merak etme, gelince konuyu hortlat yorumlarını bekliyoruz. Belki beni görüp hediye yollasalar bile yeterli :D
bel carpraz canta arıyodum onuda ordan cektım bakalım nasıl gelecek forum yüzünden kargo gecıcekecek :D

2 saat içinde kargom geliyor umarım tişörtler olur. 173 105 kiloyum diğer marka xl oversizeler oluyor umarım bunlarda olur

1.83 94 kiloyum xl tam oturdu bilginize ürünler de 280 lira için çok iyi dandik ince kumaşlı ürünlerden değil konu sahibine teşekkürler 6 tane de babama alacağım

Son düzenleme:
Normal bir t-shirtte ortalama XL L giyiyorsam ne beden almalıyım

Kumaş kalın, aşırı kalın değil yazında giyilebilecek kıvamda, 183 88 kilo olarak M aldım, tam istediğim kıvam oldu, herkes L-XL civarı önermiş, M'de küçük kalmıyor, yeterli, hafif bir salaşlığı mevcut.

2 saat içinde kargom geliyor umarım tişörtler olur. 173 105 kiloyum diğer marka xl oversizeler oluyor umarım bunlarda olur
ben de senden 10 santim uzunum kilomuz da neredeyse aynı olacaktır hocam bana oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstünüze oturmasını isterseniz L, garantiye alıp oversize olması önemli değilse XL.

Öncelikle @Yukosss hocama çok teşekkürler beyaz renk sipariş vermiştim gayet güzel durdu. Bir tane de siyah aldım kumaşının daha iyi olduğundan bahsediliyordu

1.83 94 kiloyum xl tam oturdu bilginize ürünler de 280 lira için çok iyi dandik ince kumaşlı ürünlerden değil konu sahibine teşekkürler 6 tane de babama alacağım
Hayırlısı olsun hocam beğenmene sevindim valla :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

XL almanı tavsiye ederim kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,135
Üyeler
199,300
Son üye
Darth Umbra