Cra.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 244
rationalkeys.com.tr
Bu nahos renkli klavyeyi almak isteyen olur mu bilemedim belki hanim kardeslerimize faydasi olur.Mor ve Pembe Renginde indirim mevcut Kaplan reisim paylaşmış yurt dışı fiyatının yarısı neredeyse değerlendirmek isteyen varsa buyursun ( Has erkekler için ha )
1500 liralık masraf ne hocamFirmadan batarken 20 dolara aldıkları klavye klasik %100 kar koyup indirim diye satıyorlar.
0 lube switch ve 0 lube sabitleyiciler 0 yalıtım, batmış firma yazılım yok rgb yok vs vs. Her malın alıcısı vardır gerçi.
1200'e satsalar alırdım çünkü en az 1500 liralık masrafı var. (işçliği saymıyorum) He birde kargo diye 174 lira kitlemişler oradan da %200 kar at cebe. Lobicilik yapanların birinin oğlunun sitesi kesin, sattıkları şeylerin fiyatlarına bakın.
bende var klavye yalıtım filan iyi gayet sessiz (sessiz klavye arayışındaydım , membran olmayıp bu sessizlikte klavye gayet iyi ) rgb ye gerek yok şarjı uzun süre gidiyor , yazılım için bir şey diyemem bu zamana kadar klavyede yazılıma ihtiyacım olmadı , space tuşunun kenarlarına vurunca hafif sallanıyor sabitileyici dediğin o mu , 2k fiyata gayet iyi bence bunun yerine ne alcanız ki renki herkese uymayabilirde beni bozmaz. Fiyat konusunda biliyorsunuz ülkeye yurt dışından bir şey sokmak haram oldu o yüzden yurtdışında baya indirimli filandır orasını bilmem , erişemiyoruz sonuçtaFirmadan batarken 20 dolara aldıkları klavye klasik %100 kar koyup indirim diye satıyorlar.
0 lube switch ve 0 lube sabitleyiciler 0 yalıtım, batmış firma yazılım yok rgb yok vs vs. Her malın alıcısı vardır gerçi.
1200'e satsalar alırdım çünkü en az 1500 liralık masrafı var. (işçliği saymıyorum) He birde kargo diye 174 lira kitlemişler oradan da %200 kar at cebe. Lobicilik yapanların birinin oğlunun sitesi kesin, sattıkları şeylerin fiyatlarına bakın.
Lube + switch opener + brush + foam vs diye gidiyor.1500 liralık masraf ne hocam