🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

184 77 L beden almıştım.Baya bol geldiler iade edip M beden alacam arkadaşlar referans alabilirsiniz.
Bende 180 78 kiloyum L guzel oldu sana nasil bol geldi anlamadim iade etme bence çekince tam olur

1.80 85 kilo L beden güzel oldu. Tişörtler parasına göre gayet iyi
Güle güle kullan hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

184 77 L beden almıştım.Baya bol geldiler iade edip M beden alacam arkadaşlar referans alabilirsiniz.
77 kilo 1.84 nasıl baya bol geldi hocam anlamadım yıkandıktan sonra çekme de yapıcak emin misin yoksa yapışmasını falan mı istiyorsun.

Merhabalar. Tişörtler geldi. Kalitesi güzel ama beyaz renk iç gösteriyor o kadar kalın değil. Normalde m giyerim belki çekme vs olur diye l beden aldım bir tık büyük geldi belki yıkayınca çeker. Normal tişörtlere göre bir tık ağır kaliteli hissettiyor. Bu fiyata alınıp giyilir bence. Konu açan arkadaşa teşekkürler

O kadar kişi almış hiç foto yok. Bi foto yollayında beğenirsek biz de alalım :D

Amme hizmetidir.

1.80, 92 kilo da XL böyle duruyor. Omuzlar 140cm, kollar 43. Oversize olmasına rağmen kolları aşırı bol değil. Kumaşı da kalın değil sıcakta vs. yakmaz. Genel olarak fiyatına göre çok iyi diyebilirim.

Edit: yıkanmadı henüz, yıkandıktan sonra ne kadar çeker bilemiyorum.

Ekler

• 1000065249.webp
    1000065249.webp
    481.4 KB · Hit: 161
Hay şansıma ya. sabahtan beri kargoyu bekliyorum dağıtıma çıktı diye mesaj geldi. Şimdi baktım iptal etmişler dağıtımı. Sebebini sormak için aradım müşteri hizmetlerini. Benim ürünleri yanlış araca yüklemişler baska şehre gitmiş. p.tesiye kaldı bizim iş. Merakla bekliyordum valla.

173 105 kilo olduğumu söylemiştim. Tişörtlerden birini açıp giydim rahat giyebildim ama göbek ortada oldu. 5 kilo felan verirsem daha rahat giyerim gibi duruyor. İadeyle uğraşmıcam dursun kenarda illaki birgün giyerim. Spora başlamak lazım :D

Hay şansıma ya. sabahtan beri kargoyu bekliyorum dağıtıma çıktı diye mesaj geldi. Şimdi baktım iptal etmişler dağıtımı. Sebebini sormak için aradım müşteri hizmetlerini. Benim ürünleri yanlış araca yüklemişler baska şehre gitmiş. p.tesiye kaldı bizim iş. Merakla bekliyordum valla.
benim pc istanbul yerıne ankaraya gıtmıstı hocam .. rahat ol gelir :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,257
Üyeler
199,323
Son üye
Cptpriceer

Geri