🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

173 105 kilo olduğumu söylemiştim. Tişörtlerden birini açıp giydim rahat giyebildim ama göbek ortada oldu. 5 kilo felan verirsem daha rahat giyerim gibi duruyor. İadeyle uğraşmıcam dursun kenarda illaki birgün giyerim. Spora başlamak lazım :D
boy aynı sayılır benden 10kg fazlan var hocam. O zaman bana rahat, hafif salaş olur mu diyorsun :)

Tüm yazılanları okudum ama aşırı kararsız kaldım. 177 78 kiloyum bol durmasını ve etek gibi uzun olmasını istemiyorum. M mi almalıyım L mi?

Tüm yazılanları okudum ama aşırı kararsız kaldım. 177 78 kiloyum bol durmasını ve etek gibi uzun olmasını istemiyorum. M mi almalıyım L mi?
Bende aynı şekilde kararsız kaldım hocam. 178 74 kiloyum M mi alsam L mi alsam bilemedim. Yok mu boyu yaklaşık 1.80, kilosu 70-80 aralığında olup üstte duruşunu paylaşabilecek?

175 70 kiloyum herşeyi S giyerim bunda da S aldım tam oldu. ayrı olarak tam oversize değil hafif oversize modeli, omuzları biraz düşük ve beli biraz uzun normal tişörte göre. ben sevdim kumaşını falan ama renk tercihlerini kötü yapmışım onun dışında fiyatına göre alınır bence. Petrol yeşili rengi hoşuma gitti taş rengi fena değil ama mor hiç hoşuma gitmedi 20li yaşların başında olsam giyilir ama 31 yaşında pek giyilmez gibi geldi ton olarak.

@Yukosss tekrardan teşekkürler kral genel olarak memnunum ben renk seçimlerini klasik beyaz siyah yapsaydım daha mutlu olurdum :D ama çok siyah ve beyaz tişörtüm var diye farklı renkler denemek istedim orda hata yaptım.

Dümdüz siyah ve beyaz renkler tercih edilirse baya tatmin eder diye düşünüyorum

Merhabalar. Tişörtler geldi. Kalitesi güzel ama beyaz renk iç gösteriyor o kadar kalın değil. Normalde m giyerim belki çekme vs olur diye l beden aldım bir tık büyük geldi belki yıkayınca çeker. Normal tişörtlere göre bir tık ağır kaliteli hissettiyor. Bu fiyata alınıp giyilir bence. Konu açan arkadaşa teşekkürler
Hocam hayırlısı olsun güle güle kullanın. Beyaz iç gösteriyor demişsiniz de bende kullanıyorum göstermiyor öyle ya konuya da eklemiştim görsel. Beden olarak da yıkandıktan sonra tam olur 👍🏻
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.75 55 S olur mu yoksa kalıbı çok mu geniş
S olur hocam. Rahat olsun dersen çekme sonrası için konuşuyorum M oversize olur.

Hay şansıma ya. sabahtan beri kargoyu bekliyorum dağıtıma çıktı diye mesaj geldi. Şimdi baktım iptal etmişler dağıtımı. Sebebini sormak için aradım müşteri hizmetlerini. Benim ürünleri yanlış araca yüklemişler baska şehre gitmiş. p.tesiye kaldı bizim iş. Merakla bekliyordum valla.
Şansınıza hocam neyse biraz daha meraklanın şimdi 😅

173 105 kilo olduğumu söylemiştim. Tişörtlerden birini açıp giydim rahat giyebildim ama göbek ortada oldu. 5 kilo felan verirsem daha rahat giyerim gibi duruyor. İadeyle uğraşmıcam dursun kenarda illaki birgün giyerim. Spora başlamak lazım :D
Benim tekrar kilo verme sebebimdi :) Ben şuan 110 kiloyum göbek ortada değil anlamadım?

nasip hocam belki foruma özel kod alırız sdfksdkfjds
Dur belki YAZ10 yerine başka kod çözeriz :)

Beni dinleyip L alıyorsun keyfine bakıyorsun. Çektikten sonra tam istediğin olucaktır.

175 70 kiloyum herşeyi S giyerim bunda da S aldım tam oldu. ayrı olarak tam oversize değil hafif oversize modeli, omuzları biraz düşük ve beli biraz uzun normal tişörte göre. ben sevdim kumaşını falan ama renk tercihlerini kötü yapmışım onun dışında fiyatına göre alınır bence. Petrol yeşili rengi hoşuma gitti taş rengi fena değil ama mor hiç hoşuma gitmedi 20li yaşların başında olsam giyilir ama 31 yaşında pek giyilmez gibi geldi ton olarak.

@Yukosss tekrardan teşekkürler kral genel olarak memnunum ben renk seçimlerini klasik beyaz siyah yapsaydım daha mutlu olurdum :D ama çok siyah ve beyaz tişörtüm var diye farklı renkler denemek istedim orda hata yaptım.

Dümdüz siyah ve beyaz renkler tercih edilirse baya tatmin eder diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun hocam güle güle giyin Petrol Yeşili bende aldım valla müthiş renk bende siyah beyazcıydım 27 yaşında petrol yeşili giyip dolanıyoz renk açtım valla 😅😅

Bugün gelse denerdim güzelse birkaç tane daha alırım diyordum :) Gelene kadar indirim biter belki :)
Uzatırız indirimi hocam marka elçisi olcam yakında galiba 😅😅😅

Son düzenleme:
Özet
Ara Toplam
₺ 1,458.00
Kargo
₺ 99.95
Tahmini Vergi
₺ 76.31
Net %50 İndirim!
-
₺ -729.00
yaz10
-
₺ -72.90
Toplam
₺ 756.05 kargo dahil 2 adet T shirt XL umarım 1.98 boy 104 kg olur.İade falan uğraşacağız yoksa.

Teşekkürler paylaşım

Ben 190 93 kiloyum xl bana biraz carsaf gibi oldu gobek falan olmadigi icin. Normalde oversize giyen biri degilim belki normali budur. Babama verdim o da 183 97 kilo tam oturdu ustune

Özet
Ara Toplam
₺ 1,458.00
Kargo
₺ 99.95
Tahmini Vergi
₺ 76.31
Net %50 İndirim!
-
₺ -729.00
yaz10
-
₺ -72.90
Toplam
₺ 756.05 kargo dahil 2 adet T shirt XL umarım 1.98 boy 104 kg olur.İade falan uğraşacağız yoksa.

Teşekkürler paylaşım
Güle güle kullanın hocam ben 109 civarıyım XL oluyor .

Ben 190 93 kiloyum xl bana biraz carsaf gibi oldu gobek falan olmadigi icin. Normalde oversize giyen biri degilim belki normali budur. Babama verdim o da 183 97 kilo tam oturdu ustune
Babana hayırlısı olsun hocam :)

180cm boy 105kg XL cuk oturdu. Oversize gibi değil de normal kalıp XXL gibi oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,147
Üyeler
199,303
Son üye
Babahan

Geri