Trafik Cezası Ödemeden Ehliyet Alamama Saçmalığı

Reaksiyon skoru
1
Abilerim kardeşlerim merhaba bir cahillik edip dur ihtarına uymayarak ve ehliyetimin yetmemesinden dolayı yaklaşık 250 bin tl ceza yedim ve 2 aylıgına ehliyetimi aldılar benimbu cezayı toplu odeyecek durumum olmadıgı icin devletin cıkardıgı yapılandırma dan faydalanıp 48 ay taksite böldürdüm bu gun cezayı yememin 3. ayı karakola gidip ehliyetimi almak istedigimde cezayı ödemeden teslim alamayacagımı söylüyorlar 4 sene boyunca ehliyetimi geri alamayacakmıyım veya bunun bi cözümü varmıdır yaşayan bi kardeşimiz abimiz varmıdır ?
maalesefki ciddi durumlardan dolayı ehliyetimi acil geri almam lazım :(.

Abilerim kardeşlerim merhaba bir cahillik edip dur ihtarına uymayarak ve ehliyetimin yetmemesinden dolayı yaklaşık 250 bin tl ceza yedim ve 2 aylıgına ehliyetimi aldılar benimbu cezayı toplu odeyecek durumum olmadıgı icin devletin cıkardıgı yapılandırma dan faydalanıp 48 ay taksite böldürdüm bu gun cezayı yememin 3. ayı karakola gidip ehliyetimi almak istedigimde cezayı ödemeden teslim alamayacagımı söylüyorlar 4 sene boyunca ehliyetimi geri alamayacakmıyım veya bunun bi cözümü varmıdır yaşayan bi kardeşimiz abimiz varmıdır ?
maalesefki ciddi durumlardan dolayı ehliyetimi acil geri almam lazım :(.
normal ehliyetini vermemeleri bildiğin magandalık bu

Trafik polisi dur dese dururdum ne bileyim ben bekciye de durmak lazımmış
LAMLAMSOWMAKAK abi o bekçiyi muhtar koymuyo oraya neyse anlaki olmuş o zaman, herhalde araya birilerini sokamazsan alman zor . belki daha önce hiç ceza falan yemediysen kolaylık tanırlar .

valla çok sıkıntı durum da yapacak birşeyin yok gibi

erkenden kapatmaya bak cezanı. oha 250k ne

Buna saçma demişsin de, trafik cezasını ödemeyen gurbetçi ülkeden çıkamıyor. Geçenlerde ülkesinin değerini bilen bir gurbetçi 4 bin öyro ödemişti.

Çok mantıklı bir uygulama bu keşke hep böyle olsa

İyi olmuş 4 senede akıllanırsın belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,401
Üyeler
199,350
Son üye
Hynax4434

Geri