ayranli_tuz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,414
güncelleyeyim o zaman, teşekkürlergamepad modu var 2.01 güncellemesiyle geldi o özellik.
güncelleyeyim o zaman, teşekkürlergamepad modu var 2.01 güncellemesiyle geldi o özellik.
wootinge lafım yok ama rs7 modelide yeni nesil donanımlara ve wooting kadar hızlı performansa sahip klavyediraklımda olan modeller yok da gördüğüm kadarıyla çok fazla seçenek var. Ben genelde ekipman alırken https://prosettings.net/gear/lists/keyboards/ şu listeyi, direkt oraya göre almıyorum tabi ki ama önemsiyorum. sponsorluk anlaşması olanlar bile markayı bantlayıp başka model kullanıyorlar. mesela o senin attığın v2 ile wooting 80 he ile arasında ne gibi farklar var? Zaten oyundayken kabloyla kullanacağım. oyun dışı ya da fps dışı oyunlarda sadece kablosuz kullanırım. neden proların onu tercih ettiğini anlamak adına. Razer huntsman v3 pro var 2. sırada da
Alıntıyı görüntüle
Rica ederim bilmediğim bir sorunu var mı diye merak ettiğimden sormak istemiştim. scyrox ve atk dışındaki diğer yazılımları bilmiyorum ama ben atk rs6+ ultra kullanıyorum. Scyrox beş para etmez hiç stabil değil ama atk yazılımı çok stabil ve kaliteli geliyor bana. Herhangi bir sorun yaşamadım ve dediğin gibi türkçe olsa bile bazı yerleri ingilizce olarak kalıyor.güncelleyeyim o zaman, teşekkürler
valla gözden çıkaracaksam sence wooting ile aradaki fiyat farkına değer mi cs için özellikle? ama türkiyede çakıyorlar sanırım normal fiyatına kıyasla.wootinge lafım yok ama rs7 modelide yeni nesil donanımlara ve wooting kadar hızlı performansa sahip klavyedir
Valla kanka wooting iyi hoş ama yurt dışında 12 bin civarı benim deneyimlemelerime göre ve arada çok bir fark olmamasından dolayı rs7+ alır geçerim.valla gözden çıkaracaksam sence wooting ile aradaki fiyat farkına değer mi cs için özellikle? ama türkiyede çakıyorlar sanırım normal fiyatına kıyasla.
Arkadaşlar CS2 5k saat faceit 10 lvlim, cs odaklı alacağım yani, Rapid trigger özelliği olan (bütün manyetiklerde oluyor mu bilmiyorum), hissiyatı ve sesi de kullanırken keyif verecek, metal kasa bir model istiyorum. 4 Yıldır G513 kullanıyorum hala o var hiçbir sorunu yok ama değişmenin zamanı geldi teknoloji olarak eskidi artık bu manyetik switchler cs için güzel deniyor hep ne kadar doğru bilmem. Önerebileceğiniz hangi modeller var? Zorunlu değil ama siyah olması, sadece Numpad olmayıp f tuşları ve bu delete vs. tuşların olduğu kısmı olanlar önceliğim 75 oluyor sanırım. 7000 bütçe var biraz üstüne çok daha iyisi vs. var derseniz onu da düşünebilirim. Wooting in övüldüğünü gördüm hep yabancı forumlarda ama bi fikrim yok marka hakkında ya da daha iyi alternatifleri olup olmadığı hakkında.
faceit 10 lvl sadece nasıl bir kullanıcı olduğumu anlatmak amacıyla hocam, profesyonel olmakla pek ilgisi yok bunun deneyimle ilgisi var. Ben üst düzey rekabetçi maç oynamaktan büyük zevk alıyorum ve amacım sadece daha yüksek seviyelere çıkmak tamamen keyfi olarak ve bu ekipmanların sağlamış olduğu mental olmayan gerçek avantajlar mevcut. ben de bu paraları gözden çıkaracaksam biraz daha çıkıp bu işin en iyisini mi alsam diye düşündüm sadece.Hocam, bu devirde faceit 10 artık eskisi kadar büyük bir şey ifade etmiyor. Ama ileride profesyonel olmayı düşünüyorsan, alüminyum gibi ağır kasalı klavyeler önermem. Profesyonel oyuncuların Wooting’i tercih etmesinin başlıca sebepleri; plastik kasası sayesinde daha hafif ve taşınabilir olması, yazılımının oldukça başarılı olması ve tabii ki markanın birçok profesyonel oyuncuya ekipman desteği sağlaması.
Ayrıca xantares yıllardır kablolu mouse ve mekanik klavyeyle kariyerine devam ediyor. Yani alıştığın ekipmanı sırf farklı bir şey denemek için değiştirmeni tavsiye etmem.
Yine de almak istiyorum diyorsan, iade konusunda sorun çıkarmayacak bir yeri tercih etmeni öneririm.
pro hedefi yoksa tabi wooting saçma olur hocam, plastik kasa ürüne ben o paraları vermezdim açıkcası.faceit 10 lvl sadece nasıl bir kullanıcı olduğumu anlatmak amacıyla hocam, profesyonel olmakla pek ilgisi yok bunun deneyimle ilgisi var. Ben üst düzey rekabetçi maç oynamaktan büyük zevk alıyorum ve amacım sadece daha yüksek seviyelere çıkmak tamamen keyfi olarak ve bu ekipmanların sağlamış olduğu mental olmayan gerçek avantajlar mevcut. ben de bu paraları gözden çıkaracaksam biraz daha çıkıp bu işin en iyisini mi alsam diye düşündüm sadece.
Xantares bu konuda bence iyi bir örnek değil çünkü kendisi tr nin en iyi oyuncusu zaten onda şüphe yok ama mentali genel olarak çok sıkıntılı birisi yeni şeylere asla açık değil yapamıyor deniyor en ufak kusurda yok olmadı deyip eskiye dönüyor. Kablosuz mouse denemiş input lag var gibi geldi diyor. Aslında sadece şu an kablosuza geçse performansı x1,5-2 olur kafadan. Ama demek istediğini anlıyorum. Ben zaten dediğim gibi g513 kullanıyorum uzun zamandır ağır klavyeye alışığım ama wooting de aklımı çeliyor işte. Klavyeye alışmak çok zorlamaz gibi mousea kıyasla. Sırf yeni olduğu için denemek için de değil hocam artık çok eskide kaldı benimki vs. çok cezbedici özellikler manyetiğin sundukları. Benim merak ettiğim daha ucuz veya aynı fiyatta olan alternatiflere kıyasla nasıl, çok geniş bilgim veya deneyimim yok yeni nesil klavyelerle.
plastik olacaksa bile nuphy wh80 olsun kablosuz manyetik de o da çok pahalıpro hedefi yoksa tabi wooting saçma olur hocam, plastik kasa ürüne ben o paraları vermezdim açıkcası.
kullanıyorum hocam G513 4 yıldır onun kendisinin bilek desteği var onla kullanıyorum. G513 de yüksek profil. Ondan yana sıkıntı olmaz herhalde. Sen ne kadar memnunsun hocam 80he den? cs oynuyor musun?@dlene
El bilek desteği kullanıyor musun kullanmıyor musun?
Eğer kullanmıyorsan yüksek profil klavyeler için kullanım açısına dikkat et uzun süre rahat kullanım adına ağrı yaşama.