❌İndirim Bitti! 🔥Grundig 55go975a OLED TV 36.719tl - 65go975a OLED TV 47.599tl / Vatan

Hocam şuan iki model de mantıklı.

36 bin civarına 55" oled, 47 bin civarına 65" oled almak çok nadiren denk gelir.

Hocam şuan iki model de mantıklı.

36 bin civarına 55" oled, 47 bin civarına 65" oled almak çok nadiren denk gelir.
Ben 65 almak istiyordum zaten 65 inç alacaktım her türlü yukarda konuşmuşsunuz ya 990A ve bu arasındaki kıyaslamayı ona ithafen sordum

Ben 65 almak istiyordum zaten 65 inç alacaktım her türlü yukarda konuşmuşsunuz ya 990A ve bu arasındaki kıyaslamayı ona ithafen sordum
Hocam bildiğim kadarıyla aralarında çok fark yok. LG'nin panellerini kullanıyorlar. Görüntü işleme işlemcileri yok sanırım, kullanıcılar biraz yerel yayınlardan şikayet etmiş. Bunun dışında bildiğiniz kusursuz oled deneyimi sunuyorlar.

Hocam bildiğim kadarıyla aralarında çok fark yok. LG'nin panellerini kullanıyorlar. Görüntü işleme işlemcileri yok sanırım, kullanıcılar biraz yerel yayınlardan şikayet etmiş. Bunun dışında bildiğiniz kusursuz oled deneyimi sunuyorlar.
Valla 20 güne düğünüm var televizyon arıyordum ilaç gibi geldi konu. Teşekkür ederim konu için

bende ürüne tıklayınca sepette fiyatı düşük olacak şekilde yazıyor. sepete gidiyorum normal fiyata dönüyor

Bir adet 55 inc de ben aldım bakalım umarım memnun eder.

%20 kaldırmışlar sanırım. maç sırasında mı yaptınız birader. :)

2025 model Grundig Oled TV.

Fiyat anlamında Grundig dışındaki modeller ile arasında uçurum var. Grundig'de 3 yıl garanti belirtilmiş fakat OLED yanığı kapsıyor mu emin değilim. 40 bin altına 55" Oled nadiren denk geldiğimiz bir indirim.

55GO990A bildiğim kadarıyla bir üst modeli, onda VRR ve 144HZ ibareleri açıkça belirtilmiş, bu modelde göremedim.

Sadece 4K'da 120Hz desteği ve VRR olayını doğrulayamadım henüz geçmişte forumda var diye paylaşanlar da olmuştu. Bilgi bulursam eklerim. İhtiyacı olan değerlendirsin.

18.07.2026 --- 65" Olan Model De İndirime Girdi! - 50574TL

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam pc ile bağlayıp arada hikayeli oyun oynamak için hangi modelleri önerirsin. vrr desteğine mi bakmalıyım, 120hz olsa olur mu, 144hz mi olmalı, özetle neye dikkat etmeliyim. yakın zamanda yinbe indirime düşerse alabilirim belki

hocam pc ile bağlayıp arada hikayeli oyun oynamak için hangi modelleri önerirsin. vrr desteğine mi bakmalıyım, 120hz olsa olur mu, 144hz mi olmalı, özetle neye dikkat etmeliyim. yakın zamanda yinbe indirime düşerse alabilirim belki
Hocam 4K 120Hz olması yeterli, 144Hz ile arada çok ciddi deneyim farkı bulunmaz. Ama bu modellerde hala doğrulayamadık 4K120Hz VRR olup olmadığını. Ben sipariş verdim, iptal etsem mi diye düşünüyorum çünkü ihtiyaç fazlası iken sipariş verdim ama etmezsem geldiğinde detaylı bilgi veririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Agalar selamlar,
Ben bu tvleri 2-3 aydır takip ediyorum defalarca vatan ve teknosa mağazalarına gidip canlı olarak gördüm ve satıcılarla görüştüm. 990A 975A ya göre daha parlak, bunu gözle net olarak görebiliyorsunuz. Aynı panel fakat görüntü işlemesi farklı.
Bu arada nerdeyse her gece bu fiyata düşüyor almak isteyenler pusuya yatabilir, bende dün akşam 65 go 990a sipariş verdim.

Agalar selamlar,
Ben bu tvleri 2-3 aydır takip ediyorum defalarca vatan ve teknosa mağazalarına gidip canlı olarak gördüm ve satıcılarla görüştüm. 990A 975A ya göre daha parlak, bunu gözle net olarak görebiliyorsunuz. Aynı panel fakat görüntü işlemesi farklı.
Bu arada nerdeyse her gece bu fiyata düşüyor almak isteyenler pusuya yatabilir, bende dün akşam 65 go 990a sipariş verdim.
Dün ekstra %5 daha indirim aldı bu modeller ama Vatan'da olağanüstü bir durum vardı hemen her ürüne %20 uyguladılar. Belki siparişler iptal olabilir.

Model farkına gelince, 990A'nın güç tüketim verisi 150kw 1000h, 975A'nın 135kw 1000h. Güç tüketim olayı parlaklık anlamında daha düşük olması durumunu destekliyor.

Agalar selamlar,

Bu arada dün akşam sipariş onaylanmıştı, şimdi baktım tekrar onay bekliyor olarak gözüküyor, iptal olabilir.

1784530340905.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,692
Üyeler
199,886
Son üye
._Emre_.

Geri